xKralTRgerigelkrşm isimli üyenin son içerikleri

1. X

Bilgisayar açılmıyor

kardo nasıl cozerız kısadevrenın nerden kaynaklandıgını nasıl buluruz
  2. X

Bilgisayar açılmıyor

kardo usb 3.0 kablosunu cıkartınca pc acılıyor onu takınca gene yenıden baslatınca acılmıyor o kablodanda cızırtı gelıyor sıkıntı kablodamı yoksa anakarttakı kablo yuvasında mı
  3. X

Bilgisayar açılmıyor

yok hiçbir şekilde açılmıyor psu markası enermax geriye kalan tüm markalar en sağlam markalar gaming gentr den pc hocası sistemiydi
  4. X

Bilgisayar açılmıyor

windows vardı 6 aydır kullanıyorum şimdi ise hiç açılmıyor güç kaynagından cızırtı geliyor
  5. X

Bilgisayar açılmıyor

Bu problemi nasıl çözeceğim
  6. X

Bilgisayar açılmıyor

7. X

AAA oyun önerisi sıkmayacak

Battlefield serisine bakabilirsin
  8. X

LoL EUW plat takım arkadaşı arıyoryum

Sa beyler lolde euw plat 3 üm main jung sup ta oynarım plat+ soloq ıcın takım arkadası arıyorum ID Yunix #TNRI
  9. X

Ekran Rengi Sebepsiz yere Soldu

Bastım hiçbir şey olmadı
  10. X

Usta hayır sadece renk soldu renklerin canlılığı gitti ekran kartının yazılımında güncelledim windowsu güncelledim her şeyi yaptım hala sıkıntı
  11. X

Merhabalar günlerdir hiçbir sorun yoktu bugün bluestacksi açmayı deneyince bir anda ekran karardı ve ekranın rengi soldu blue stacksi sildim bilgisayarı yeniden başlattım renk ayarlarımı kontrol ettim ama renk hala soluk kabloyu da kontrol ettim kabloda sorun yok monitörüm daha 1 yılını bile...
  12. X

Oyuncu koltuğu önerisinde bulunun

agalar oyuncu koltuğu alacağımda 1.84 boy 52kg (ZARGANA) şimdi koltuğun oturak kısmının boyutları hep standartmıdır yoksa farklı farklımıdır bana göre hangi boyutlarda önerirsiniz bir de kumaş mı daha mantıklı yoksa deri mi cevaplarınızı bekliyorum
  13. X

Adam gibi Faceit Cs takımı kurmak

Selamlar beyler maplardeki smok flash ve molotofları adam gibi bilen elemanlar arıyorum faceit 4 levelden düştüm mm de LEM e kadar cıkıp bıraktım 1300 saat var takım oyunu olmadan cacık bile olmuyor o yüzden yükselmek ve daha rekabetçi maçlar için takım lazım
  14. X

Plastik kablolu mouse

Link atarmısın
  15. X

Plastik kablolu mouse

Aga mouse çok iyi örgü kablolu idi ne güzel ah logitrch neden plastige gectin ki
Geri