- Reaksiyon skoru
- 7
Sa aga g403 hero aldım eskiden örgü kablolu idi şimdi plastik kablo üretimine geçmişler plastik kabloyada pek güvenemiyorum sizce iade etmelimiyim yoksa kullanmalimiyim
Yani bilmiyorum bende aldım iyi özelliklere sahip ama kablosu plastik ben çok aşındırma olmasın diye masada bant üzerine yapıcam kabloyuSa aga g403 hero aldım eskiden örgü kablolu idi şimdi plastik kablo üretimine geçmişler plastik kabloyada pek güvenemiyorum sizce iade etmelimiyim yoksa kullanmalimiyim
Aga mouse çok iyi örgü kablolu idi ne güzel ah logitrch neden plastige gectin kiYani bilmiyorum bende aldım iyi özelliklere sahip ama kablosu plastik ben çok aşındırma olmasın diye masada bant üzerine yapıcam kabloyu
mantıklıBence aşırı bir fark olmaz sadece köşe yerlere dikkat et kasada falan veya şarj kablolarına takılan ipliklerden alabilirsin biyerde görmüştüm
Link atarmısınBence aşırı bir fark olmaz sadece köşe yerlere dikkat et kasada falan veya şarj kablolarına takılan ipliklerden alabilirsin biyerde görmüştüm
çok alınmadığı için maliyeti düşürmüşlerdir belkiAga mouse çok iyi örgü kablolu idi ne güzel ah logitrch neden plastige gectin ki
Tek sıkıntı oyun oynarken masa ya takılabilir![]()
50 CM USB KABLO KORUYUCU SPİRAL USB ŞARJ KABLOSU RENKLENDİRME SPİRALİ APARATI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
50 CM USB KABLO KORUYUCU SPİRAL USB ŞARJ KABLOSU RENKLENDİRME SPİRALİ APARATI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 50 CM USB KABLO KORUYUCU SPİRAL USB ŞARJ KABLOSU RENKLENDİRME SPİRALİ APARATI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
BUNU ELEKTRİKÇİLERDE BULABİLİRSİN BU ETKİLİ BİR YHÖNTEM:https://www.hepsiburada.com/asian-t...-yesil-p-HBCV000001URY6?magaza=AsianTechStore
İP DEĞİLMİŞ KUSURA BAKMA
evet o da sıkıntı hocamTek sıkıntı oyun oynarken masa ya takılabilir