Suwariba
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kablosu neden plastik acaba ben onu anlamadım. birde satıcı ürün denenice iade kabul etmiyor ama hepsiburada da fln satış yapıyor ve ürünün fotoğraflarında örgü kablolu. ama trendyolda baktığımda birkaç yorumda plastik kablolu geldi demişlerdi. sizede plastik gelmiş. attığım technopat konuları da bunla ilgiliben sahte olacağını düşünmüyorum kutuda abartı şekilde çince yazılar yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende hiçbir sıkıntısını görmedim itopyadan aldığım razer deathadder v2 nin. ama attığım sitede seri noyu tanımadı. siz deneyebilirmisiniz bende mi sıkıntı var ya da ben yanlış yerde yazanı mı giriyorum anlamadımAynı şekilde zone bilişimden essential almıştım, bana da mouse orta tekerleği arızalı ürün gelmişti kaydırırken zıt yönde kaydırmalar vs. yapıyordu. Dedim ki bir süre kullanayım belki geçer, ama geçmeyince para iadesi talep ettim, iadeyi de yaptılar şaşırtıcı bir şekilde. Daha sonra üstüne aynı şekilde itopyadan 250 TL'ye V2 fırsatı gelmişti itopyadan V2 aldım şuan kullanıyorum bir sorununu görmedim memnunum.
Anlaşılan zone bilişim sıkıntılı bir satıcı.