Neler Yeni

deathadder v2 mouse um sahte mi?

Suwariba

80+ Silver
ben sahte olacağını düşünmüyorum kutuda abartı şekilde çince yazılar yoktu
kablosu neden plastik acaba ben onu anlamadım. birde satıcı ürün denenice iade kabul etmiyor ama hepsiburada da fln satış yapıyor ve ürünün fotoğraflarında örgü kablolu. ama trendyolda baktığımda birkaç yorumda plastik kablolu geldi demişlerdi. sizede plastik gelmiş. attığım technopat konuları da bunla ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şekilde zone bilişimden essential almıştım, bana da mouse orta tekerleği arızalı ürün gelmişti kaydırırken zıt yönde kaydırmalar vs. yapıyordu. Dedim ki bir süre kullanayım belki geçer, ama geçmeyince para iadesi talep ettim, iadeyi de yaptılar şaşırtıcı bir şekilde. Daha sonra üstüne aynı şekilde itopyadan 250 TL'ye V2 fırsatı gelmişti itopyadan V2 aldım şuan kullanıyorum bir sorununu görmedim memnunum.
Anlaşılan zone bilişim sıkıntılı bir satıcı.
bende hiçbir sıkıntısını görmedim itopyadan aldığım razer deathadder v2 nin. ama attığım sitede seri noyu tanımadı. siz deneyebilirmisiniz bende mi sıkıntı var ya da ben yanlış yerde yazanı mı giriyorum anlamadım

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
+ olarak şuan attığın Razer seri numarası kontrol etme linkinden baktım bendeki V2 de orada gözükmüyor. İçime kuşku düştü şimdi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Orijinal, orada bizim TR ürünleri çoğunlukla çıkmıyor çünkü.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
kablosu neden plastik acaba ben onu anlamadım. birde satıcı ürün denenice iade kabul etmiyor ama hepsiburada da fln satış yapıyor ve ürünün fotoğraflarında örgü kablolu. ama trendyolda baktığımda birkaç yorumda plastik kablolu geldi demişlerdi. sizede plastik gelmiş. attığım technopat konuları da bunla ilgili

bende hiçbir sıkıntısını görmedim itopyadan aldığım razer deathadder v2 nin. ama attığım sitede seri noyu tanımadı. siz deneyebilirmisiniz bende mi sıkıntı var ya da ben yanlış yerde yazanı mı giriyorum anlamadım
Tam da onunla ilgili mesaj yazıyordum. Benimkini de görmedi az önce merak edip baktığımda.

Orijinal, orada bizim TR ürünleri çoğunlukla çıkmıyor çünkü.
Tamamdır abi teşekkürler, içime şüphe düşmüştü bir an.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
kodun yanlış çıkması ve zone bilişimin razer Essential mouse u plastik kablo ile göndermesi hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben düz V2 için yorum yaptım, Zone Bilişim konusunda fikrim yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşte v2 için siteye kodu girdiğimde yanlış çıkıyor. Mouse un arkasındaki S/N: kısmından sonrakileri yazdım yanlış dedi
Bende de V2 var birinden almıştım bende de bulunamadı diyor. Razer Barracuda X kulakliğim var onda deniyorum onda da yok diyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Deathadder v2 itopyadan satın aldım bende seri no girdiğimde bulunamadı diyor ama ürünün orijinal olduğunu düşünüyorum.

Top Bottom