Suwariba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,297
İtopya bi ara 250tl ye deathadder v2 satmıştı bende almıştım. ilk başta sadece arkadaki dpi yazısının değişik olmasına takılmıştım ama şuan detaylı bakınca çince yazılar gördüm ve aşağıdaki siteye seri nosunu girdiğimde hata verdi.
www.razer.com
Bu durumun benzerini zone bilişimin sattığı razer Essential mouse un yorumlarında gördüm. normalde mouse örgü kablolu ama insanlara plastik kablolu ve çince yazılı göndermişler galiba. 3 gün fln önce zone bilişimden razer Blackshark v2 aldım ve bu satıcı kullanılan ürünün iadesini kabul etmiyor. bende geldiği gibi bekletiyorum şuan daha açmadım kargo kutusunu. ama endişem var iade etsemmi diye çünkü satıcı baya farkli bir mouse göndermiş galiba hemde piyasadan biraz daha ucuza satıyor dediğim ürünleri.
ama birde itopyadan aldığım deathadder v2 de böyle çıkınca bi garip oldum sonuçta Abdullah abi bu siteyle yapıyor bazı sistemleri ve ayın ürünlerini fln. Sizin bilginiz varmı ya da ne düşünüyorsunuz benim kafam karıştı.
fotoğraflar zone bilişimin sattığı mouse un yorumları. ama çok fazlada iyi yorum var.
Birde techopat konularının linkini bırakayım
www.technopat.net
www.technopat.net
Check the RazerCare Warranty Eligibility for your Purchase | Razer United States
Check your RazerCare warranty status. Enter a serial number of your Razer product to review your eligibility for support today.
ama birde itopyadan aldığım deathadder v2 de böyle çıkınca bi garip oldum sonuçta Abdullah abi bu siteyle yapıyor bazı sistemleri ve ayın ürünlerini fln. Sizin bilginiz varmı ya da ne düşünüyorsunuz benim kafam karıştı.
fotoğraflar zone bilişimin sattığı mouse un yorumları. ama çok fazlada iyi yorum var.
Birde techopat konularının linkini bırakayım
Razer DeathAdder Essentials sahte mi?
Selam. Bu linkteki fareyi sipariş ettim ama içime bir kuşku düştü; ürün yorumlarındaki fotoğraflarda kablo plastik, aynı modelin diğer satıcılarıyla arasındaki fiyat farkı vs. kısacası fare sahte mi veya farklı bir ülkeden falan mı geliyor...
Razer DeathAdder essential sahte oldugu nasıl anlasilir?
Bir beyaz bir siyah 2 tane farkli saticidan Razer DeathAdder essential satin aldim ikisi de su anda elimde ancak beyaz olanla siyah olan arasinda bir takim farkliliklar gordum. Sizce siyah olan sahte olabilir mi?
Ekler
-
Screenshot_2022-07-04-21-34-02-996_com.opera.browser.jpg448.5 KB · Hit: 95 -
Screenshot_2022-07-04-21-33-55-441_com.opera.browser.jpg564.9 KB · Hit: 79 -
Screenshot_2022-07-04-21-33-37-931_com.opera.browser.jpg424.8 KB · Hit: 87 -
Screenshot_2022-07-04-21-32-53-977_com.opera.browser.jpg901 KB · Hit: 105 -
Screenshot_2022-07-04-21-32-37-992_com.opera.browser.jpg918.7 KB · Hit: 100