deathadder v2 mouse um sahte mi?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
İtopya bi ara 250tl ye deathadder v2 satmıştı bende almıştım. ilk başta sadece arkadaki dpi yazısının değişik olmasına takılmıştım ama şuan detaylı bakınca çince yazılar gördüm ve aşağıdaki siteye seri nosunu girdiğimde hata verdi.
Bu durumun benzerini zone bilişimin sattığı razer Essential mouse un yorumlarında gördüm. normalde mouse örgü kablolu ama insanlara plastik kablolu ve çince yazılı göndermişler galiba. 3 gün fln önce zone bilişimden razer Blackshark v2 aldım ve bu satıcı kullanılan ürünün iadesini kabul etmiyor. bende geldiği gibi bekletiyorum şuan daha açmadım kargo kutusunu. ama endişem var iade etsemmi diye çünkü satıcı baya farkli bir mouse göndermiş galiba hemde piyasadan biraz daha ucuza satıyor dediğim ürünleri.
ama birde itopyadan aldığım deathadder v2 de böyle çıkınca bi garip oldum sonuçta Abdullah abi bu siteyle yapıyor bazı sistemleri ve ayın ürünlerini fln. Sizin bilginiz varmı ya da ne düşünüyorsunuz benim kafam karıştı.
fotoğraflar zone bilişimin sattığı mouse un yorumları. ama çok fazlada iyi yorum var.
Birde techopat konularının linkini bırakayım

Ekler

• Screenshot_2022-07-04-21-34-02-996_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-07-04-21-34-02-996_com.opera.browser.jpg
    448.5 KB · Hit: 95
  • Screenshot_2022-07-04-21-33-55-441_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-07-04-21-33-55-441_com.opera.browser.jpg
    564.9 KB · Hit: 79
  • Screenshot_2022-07-04-21-33-37-931_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-07-04-21-33-37-931_com.opera.browser.jpg
    424.8 KB · Hit: 87
  • Screenshot_2022-07-04-21-32-53-977_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-07-04-21-32-53-977_com.opera.browser.jpg
    901 KB · Hit: 105
  • Screenshot_2022-07-04-21-32-37-992_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-07-04-21-32-37-992_com.opera.browser.jpg
    918.7 KB · Hit: 100
Diger urunleri bilmem ama deathadder v2 bende de var ve benimkinde de arkada hem cince hem ingilizce yazilar var anormal bir durum oldugunu dusunmuyorum

Bende abysus vardı yanlış hatırlamıyorsam bendede Çince yazılar vardı.

Diger urunleri bilmem ama deathadder v2 bende de var ve benimkinde de arkada hem cince hem ingilizce yazilar var anormal bir durum oldugunu dusunmuyorum
Nereden aldınız siz ürünü? şimdi yabancı bi inceleme videosu izleyeceğim deathadder v2 ile ilgili orda çince varmı bakacağım

ben de essential var ve SN girince hata vermiyor

Hocam cince dunyada en cok konusulan dil asagiya cince yazmalari normal

Ayni indirimlerden aldim bende
yabancı bi video izledim orda da çince harfler vardı ve galiba ben yanlış şeyi giriyorum seri no diye çünkü yabancı adamın videosundaki seri no ya da yanlış dedi site. videonun linkini atayım benmi yanlış gördüm acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yabancı bi video izledim orda da çince harfler vardı ve galiba ben yanlış şeyi giriyorum seri no diye çünkü yabancı adamın videosundaki seri no ya da yanlış dedi site. videonun linkini atayım benmi yanlış gördüm acaba

ben de essential var ve SN girince hata vermiyor
sizinki plastik kablolu mu öegü kablolu mu

Hocam sizin urununuz orijinal

sizinki plastik kablolu mu öegü kablolu mu
plastik ama zaten mouse plastik kablolu diye biliyorum

ben sahte olacağını düşünmüyorum kutuda abartı şekilde çince yazılar yoktu

İtopya bi ara 250tl ye deathadder v2 satmıştı bende almıştım. ilk başta sadece arkadaki dpi yazısının değişik olmasına takılmıştım ama şuan detaylı bakınca çince yazılar gördüm ve aşağıdaki siteye seri nosunu girdiğimde hata verdi.
Bu durumun benzerini zone bilişimin sattığı razer Essential mouse un yorumlarında gördüm. normalde mouse örgü kablolu ama insanlara plastik kablolu ve çince yazılı göndermişler galiba. 3 gün fln önce zone bilişimden razer Blackshark v2 aldım ve bu satıcı kullanılan ürünün iadesini kabul etmiyor. bende geldiği gibi bekletiyorum şuan daha açmadım kargo kutusunu. ama endişem var iade etsemmi diye çünkü satıcı baya farkli bir mouse göndermiş galiba hemde piyasadan biraz daha ucuza satıyor dediğim ürünleri.
ama birde itopyadan aldığım deathadder v2 de böyle çıkınca bi garip oldum sonuçta Abdullah abi bu siteyle yapıyor bazı sistemleri ve ayın ürünlerini fln. Sizin bilginiz varmı ya da ne düşünüyorsunuz benim kafam karıştı.
fotoğraflar zone bilişimin sattığı mouse un yorumları. ama çok fazlada iyi yorum var.
Birde techopat konularının linkini bırakayım
Aynı şekilde zone bilişimden essential almıştım, bana da mouse orta tekerleği arızalı ürün gelmişti kaydırırken zıt yönde kaydırmalar vs. yapıyordu. Dedim ki bir süre kullanayım belki geçer, ama geçmeyince para iadesi talep ettim, iadeyi de yaptılar şaşırtıcı bir şekilde. Daha sonra üstüne aynı şekilde itopyadan 250 TL'ye V2 fırsatı gelmişti itopyadan V2 aldım şuan kullanıyorum bir sorununu görmedim memnunum.
Anlaşılan zone bilişim sıkıntılı bir satıcı.

Geri