Hocam monitör geldi ölü piksel yok garip bir şekilde hiç ışık sızması yok ips monitörlerde genellikle olur diye biliyorum ama testini yaptın gerçekten hiç ışık sızması yok enteresan onun haricinde ghosting hiç yok renkler muhteşem ayakları çok büyük sanıyordum okadar da büyük değilmiş ekran...
hocam bu fiyat bandında tum guzel ozellikleri bir arada bulunduran baska bir monitor yok lenovo r27qe satın aldım salı gunu gelecek umarım gelismeleri paylasıcam hem monitor almak isteyenlere benim gibi arada kalanlara guzel bir rehber olmus olur detayları ile paylasacagım bu arada ingilizce...
Birçok 1440p monitör gezdim, araştırdım, inceledim ama hepsinin bir kötü yanı var. Örneğin lenovo region r27qe modeli tam benlik güzel bir renk gamı 180 hz yenileme hızı 10 bit 400 nit parlaklık ama kalite kontrol sıkıntıları var ölü piksel ile uğraşıp durmak istemiyorum başka modellere...
ucuz kasa 3k olsun dıyelım 7700 un ustune 9k eklese 7900 gre bıle etmıyor bence ılerıye donuk bır sıstem olarak guzel
1740322284
katılıyorum kesınlıkle ekran kartını pulse yap kasayı bıraz kıs fıyatını en az 850w al psu yu ılerıye donuk olması ıcın max lımıt buysa
max 52k sıstem lazım psu degısecegını bende bılıyorum ama bundan baska bulamadım urun yorumlarında sadece ses sorunu oldugu yazılmıs 2500 tl cıvarında baska bır psu onerırsen degıstırebılırım