xlarges isimli üyenin son içerikleri

1. X

1080p Monitör önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba, bütçemi çok aşmayacak 5k civarlarında 1080p 180hz İps panel bi monitor arıyorum 24inç olsa iyi olur. Ama kafam karıştı, uzun süredir takip etmiyorum, bana önerebileceğiniz monitör var mı? şuan kafamda sadece şu asusun modelleri var, pivot olursa iyi olur ancak olmasada olur...
  2. X

Çözüldü✓ Expo açınca pc geç açılıyor

asus prime b650m-r bendede ayni sorun var kasaya basiyorum fanlar donuyor ama monitore sinyal gec geliyor klavye isiklari gec yaniyor nasil sorunu cozebilirim
  3. X

MONİTÖR GEÇ AÇILMA SORUNU

hocam siz cozdunuzmu suan bende var sorun
  4. X

Yeni ssddeki kagit kaldiriliyor mu

Ssd aldım üstünde bi kağıt var markasinin ince yapiskanli bir kagidi onu kaldirmak gerekiyor mu yoksa sorun olur mu ?
  5. X

Tek Tip RGB kasa fanı nereye takılır

Arkadaşlar simdi XPG Valor Mesh kasa alıcam, anakartımda Asus Prime B650M-R. Şimdi bu fanlar rgb ve gücü tek bir kablo ile oluyor yani 3 fanda da tek kablo var peki bu kabloyu anakarttaki cha_fan a mi takicam yoksa psuya baglanti mi yapmam gerekiyor kafam allak bullak oldu nasıl yapıcam dostlar ?
  6. X

ARKADAŞLAR SİSTEM PARÇALARI UYUMLU MU ? RX7800XT

birebir uyumlu sogutucu olarak sıvıya gerek yok Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB oldukca yeterli performans verecektir.
  7. X

Yardım RX7800XT + R5 7600 Sistem nasıldır ?

sistemi almayacağım, toplama 5070 alacağım hocam isterseniz bakıp konuma yorum yapabilirsiniz. teşekkürler bu arada sagolun.
  8. X

RTX 5060 ti 16 gb Sistem Tavsiye

o halde 5060ti 16gb ve 7800x3d işlemci ikilisi en mantıklısı.
  9. X

RTX 5060 ti 16 gb Sistem Tavsiye

bütçeyi 50 bin tl yaparsan 5070 li sistem toplarsın ama hazır değil toplama.
  10. X

Çözüldü✓ Hangi RTX 5070 Alınmalı ?

Kanka o markalara fazladan para vermek çok gereksiz palit al keyfine bak tertemiz bir marka, bence ön yargılı olma hocam.
  11. X

Kasayı birleştiremiyorum

o stok sogutucu olabilir hocam ve ekran kartı neredeyse en basiti zaten onun vidoeları var kolay o sen dene istersen bi bak yapabilirsin zaten.
  12. X

Kasayı birleştiremiyorum

hocam gidip psu videoları veya mendebur lemur, abdullah abinin çektiği sistem toplama videolarını izle çok bir olayı yok bileşenleri birleştirmek kolay. Zor olanı psu kabloları, kısacası az bir araştırmayla yapabilirsin.
  13. X

Bu sisteme kasa+psu kombo önerisi

hocam amd düşünüyordum ama vazgeçtim nvdiaya geçtim bu arada hazır sistemlerdende vazgeçtim o hesapla baya bi vade giriyor ama benimkilerde 0 vade çünkü 20k ya ekran karti haric diğer bieleşenleri alacagim 30kyada pesin taksit 5070 alicam bence iyi ya zaten ileride 5070ti ya da 5080 e...
  14. X

Bu sisteme hangi ekran kartı yakışır ?

Hocam ilk defa sistem topladım bütçeme göre, bu tarz övgüler geliyor mutlu oluyorum teşekkür ederim. Bencede 5070ti olsaydı biraz darboğaz olabilir bunlada biraz olabilir ama çok etki etmez diye düşündüm ileride %100 7800x3d alacağım en azından kafam rahat olur ve performans artar.
  15. X

Bu sisteme hangi ekran kartı yakışır ?

Ah iyi bari hocam teşekkür ederim bilgi için 5070 alacağım.
Geri