Kasayı birleştiremiyorum

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayar alıcam ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorum videolara bakıyorum ama toplarken bozarım diye korkuyorum yardım edicek varmı

Bilgisayar alıcam ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorum videolara bakıyorum ama toplarken bozarım diye korkuyorum yardım edicek varmı
videoları izle tek zorlanacağın kısım kablolama ve soğutucu montaj doğru yaparsan bozmazsın

Eğer bu konuda özgüvenli değilsen sakın girişme. Evet aslında zor bir iş değil ama kendine güvenin yoksa bozarım diye korkuyorsan hiç riske girmeye gerek yok. Tanıdığın varsa onlara toplat yoksa montaj hizmeti al . Ortalama fiyatlar 1k civarinda

hocam gidip psu videoları veya mendebur lemur, abdullah abinin çektiği sistem toplama videolarını izle çok bir olayı yok bileşenleri birleştirmek kolay. Zor olanı psu kabloları, kısacası az bir araştırmayla yapabilirsin.

Beyler bise hava soğutma önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam gidip psu videoları veya mendebur lemur, abdullah abinin çektiği sistem toplama videolarını izle çok bir olayı yok bileşenleri birleştirmek kolay. Zor olanı psu kabloları, kısacası az bir araştırmayla yapabilirsin.
Hocam aslında elimde bi kasa var onu ayırıp yeniden toplamayı deniyebilirim diye düşünüyorum zaten onuda yapamazsam demekki denemeye gerek yok gider yaptırırım. Sadece bunda ekran kartı yok hava soğutucu var ama eski tıp

Beyler bise hava soğutma önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında elimde bi kasa var onu ayırıp yeniden toplamayı deniyebilirim diye düşünüyorum zaten onuda yapamazsam demekki denemeye gerek yok gider yaptırırım. Sadece bunda ekran kartı yok hava soğutucu var ama eski tıp
o stok sogutucu olabilir hocam ve ekran kartı neredeyse en basiti zaten onun vidoeları var kolay o sen dene istersen bi bak yapabilirsin zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,633
Üyeler
189,888
Son üye
Baris kirac
Geri