Fc 25 hiç oynamadım. İşlemci wattını 55 e sabitleyip deneyebilirsiniz. İşlemci watt düşürme diye youtube yazınca çıkıyor belki ondan kaynaklıdır çünkü hx...
Ben kullanıyorum sözde black friday indirimi vardı 32 bin 250 tl ye almıştım :D satıcılara gerçekten güven olmuyor.
Battery drain var ama öyle sıfıra...
Bütçe var ise nvidia özellikle yazılım konusunda iyi olur ama 7700 net daha iyi. Amd hızını aldı özellikle işlemcide intel patlayınca baya öne çıktı umarım...
Şubat ayı ITOPYA.COM'da dolu dolu geçiyor!
Sevginizi pekiştirecek Sevgililer Günü Fırsatları ve okula dönüş tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak(Baba öğretmen...
Hocam pek dikkat etmedim ama rahatsız etmiyordu normal tv hoparlörü gibiydi(ses seviyesinden bahsetmiyorum) cızırtı falan yoktu temiz ses veriyordu. Onun...
Aynısının 1 tb 16 gb ramlisini temmuzda aynı fiyata kardeşime almıştım. Gayet güzel cihaz, ful ayarlar da far cry 5 oynuyordum sonra bitirdim 6 ya başladım...
Senin dediğin modelin şuan fiyatı 29.999₺ görünüyor Amazonda hocam düz hesap 3 ay desen 7k zam gelmiş oluyor çok değişik bir serverda yaşıyoruz gerçekten...
Bende alacaktım yorumlardan sonra vazgeçtim. Normal bir kullanıcı için iyi olabilir ama oyun için uzun zamanlı kullanımda üzebilir diye düşünüyorum. Yoksa...
senin paylaştığın victus 15, ayrıca SSDsi düşük. Arkadaşın paylaştığı da victus 16 ve de SSDsi 1 TB. Bu arada şunu söylemem lazım, İntel Core İ5 işlemcili...
12. nesil var zaten önerdiğim laptopta. Yada illa intel al demiyorum. Ryzen işlemcili de alabilirsin. Ryzen işlemcili önerebilirim. İndirim gelince alırsın...
13 ve 14. Nesil İntel sıkıntılı diye biliyorum o yüzden pek bulaşmak istemiyorum. İndirim geliyor (black friday) o zaman 36 37 lere düşerse alabilirim.
Selam dostlar, https://app.hb.biz/dknkouLzrcUS bu laptopu sipariş edeceğim ama 4060'lı ona rağmen fiyatı 32 bin TL seviyelerinde çok ucuz geldi ki satıcı...