xorke isimli üyenin son içerikleri

1. X

❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Abiler renk ayarı paylaşcak yok mu hakkaten ya bu işin piiri biri? Özellikle platformlar ve ps5 için.
  2. X

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar servisin getirdiği askı aparatı dandik diyenler var. Bir de 1k falan istiyorlarmış eğer dandikse gidip alayım mı başka yerden bugün gelecekler kuruluma
  3. X

Hocam buldunuz mu güzel saç kalınlığı olan bir aparat?
  4. X

Arkadaş bu TV'yi sipariş ettim duvara monte ettireceğim 1-2k falan istiyorsa aparata gidip koçtaştan falan bi aparat mı alayım. Bunun sağlam olanı hangisi makbuldür? + Bu TV gelince bunun ayarlarını yapmak gerekiyormuş görüntü renk vs. Takip edebileceğim bir dökümantasyon var mı renk ayarıdır...
  5. X

Ya abiler bunun 55'ini aldım servis 1-2k falan istiyorsa aparata gidip koçtaştan falan bi aparat mı alayım. Bunun sağlam olanı hangisi makbuldür
  6. X

Bunun 55 inçliğini sipariş ettim. Sizce servisten mi duvar monte aparatı isteyeyim (1-2k falan diyen var) yoksa kendim mi alayım. Tavsiye edebileceğiniz aparat var mı öyle döner başlıklı falan olması şart değil zaten dönebileceği bir alan yok.
  7. X

Sipariş ettim. Sizce servisten mi duvar monte aparatı isteyeyim (1-2k falan diyen var) yoksa kendim mi alayım. Tavsiye edebileceğiniz aparat var mı öyle döner başlıklı falan olması şart değil zaten dönebileceği bir alan yok.
Geri