herkesuyurken
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Hiç aklımda yokken saat 03:26'da TV aldım.
Hayırlı olsun hocamHiç aklımda yokken saat 03:26'da TV aldım.
Olay renk olsa ben de kullanmazdım da, eski diziler pixel pixel gözüküyor 4 k ya scale ediyor galiba pürüzsüz oluyor ondan sordum.Kendim ayarladığım da daha iyi geldi.
Hocam maç yayınları nasıl? Hareketli sahne düzeltme vs var mı?Olay renk olsa ben de kullanmazdım da, eski diziler pixel pixel gözüküyor 4 k ya scale ediyor galiba pürüzsüz oluyor ondan sordum.
Hocam merhaba, iade etme sebebiniz neydi acaba ben de tcl yi düşünüyordum sonra bunda karar verdim.Amazondan alıp 2 haftadır kullandığım Tcl 65T6C modelini iade ederek bu tvyi aldım.Bugün kurulumu yapıldı fakat bir hususta sıkıntı yaşıyorum.Diğer tvde iphone telefondan ve laptoptan kablosuz bir şekilde ekran yansıtma yapabiliyordum.Bu tvde uğraşmama rağmen beceremedim.Çözümü var mıdır?
Maç izleme şerefine nail olmadım daha.Hocam maç yayınları nasıl? Hareketli sahne düzeltme vs var mı?
Peki upscale olayı başarılımı hocam?Maç izleme şerefine nail olmadım daha
Hocam buldunuz mu güzel saç kalınlığı olan bir aparat?Valla o kısmı bana sormayın lütfen ben bile araştırıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sac kalınlığı iyi olan bir tv sabitleme aparatı arıyorum.
444 3 666Bunun 55 inç olanını aldım. Kurulum için hangi numaradan randevu almak gerekiyor söyleyebilecek var mı?