Xbox game pass ile cod mw3 indirdim oyun açılıyor hikayeli açınca hiçbir hata vermeden kapanıyor. Ekran kartım ve directx güncel (directx 12). Sistemim i31200f rx6600 16gb 500gb ssd. Neden oyun çöküyor ne yapabilirim ?
Öneri için çok teşekkür ederim ama ne yazık ki internetten alabilecek bir vaktim yok bir an önce halletmem gerekiyor o yüzden esnaflardan almam lazım teknosa da TP-Link Archer VR300 AC1200 Wireless Fiber/VDSL/ADSL Modem Router bu modemi önerdiler en azından bunda sorun yaşamayacağımı bilsem bana...
Merhaba turktelekomdan turknet e geçtim cihaz değişimi yapmadan. Kurulum yapıldığı zaman bendeki cihazın sorunlu olduğunu değişmem gerektiğini söylediler. 50mbps destekliyor alt yapımız ona uygun bi modem almak istiyorum. Teknosadan baktım 2000 liralık bi modem vardı tp-link in model ismini...
Gece saatlerinde rahat bi şekilde speedtestte 100mbps almama rağmen valoranta girdiğimde pingim 50 nin altına düşmüyor oyun içinde ışınlanma sorunları vs yaşıyorum neden ve ne yapabilirim sizce?
Hocam hiç sormayın, 8 10k bütçe ile başladım 15 e zor çıktım. Daha da çıkamam yani monitör de alacak olmasam neyse de monitör de alacağım için maalesef.
1662812929
Dediğiniz gibi yaparım masaüstünü satar laptop alırım üniye geçince.
Şuan bir laptop ve bir hazır sistem arasında git gel yaşamaktayım. Hazır sistem alacak olursam monitör de önermeniz gerek 3-3.k bandında.
Sizce hangisini alırsam performans ve kullanım açısından daha iyi olur. Lise sonum üniye geçicem fakat hep hayalim masaüstü PC idi. Hazır sistemin daha iyi...
Ben de ısınma sorunundan çekiniyorum, bu fiyata daha iyi masaüstü bulamaz mıyız 12 k ya kadar kasaya ayırsam 3k da monitör alabilirim. Hocam kredi kartı ile taksit alacağım için 2. El zor
1662811418
Bunu mu alayım sizce monitör de önerir misiniz rica etsem