yani tabi bi anda fps 20 30lara düşüyorsa oynanamayacak düzeydeyse değiştirilir ya da upgrade edilir ama low medium ayarlara kadar çekip 60fps ve üstü...
Çok haklısınız hocam bakalım bende bu kafaya girdim artık şuana kadar dediğiniz gibi düşünüyordum ve yapıyordum ama artık kasıyor en iyisi değiştiriyim...
şahsen bende 5 6 yıl kullanmadan değiştirmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum 3. senemdeyim 2 yıl daha idare ederim bi şekilde, ama bu artık kasıyor hadi...
kullanım amacına bağlı alınmalı. Eğer çok param var oyunda overkill bir şey arıyorum diyorsan başka alternatifin yok. Ama gidipte paran az olduğu halde 5090...
Yanlış anlaşılmasın o sistem hala çatır çatır çalışıyor xd artık yetmemeye başladı vallahi bir de 8gb ram vardı upgrade yerine direkt 32gb 7600 7800xt sıfır...
Yok hocam zaten 5090 almayacak yani LoL oynarsam zaten gidip 9070 XT alırım.ve öyle yapıcam 200k para verip lol mü oyniyim birde 😂
1770136993
Çok iyi...
İyiymiş hocam tabii ki bozulmayan şeyi zaten bozulan kadar kullanmak eğer tabi birde parada çok yoksa mecbur kullanmaya devam etmek en mantıklı seçenek 🙂
vallahi 2019 dan 2025'in sonuna kadar rx580 4gb kullandım ben ryzen 2600 ile :D insanlar donanımı abartıyor rx6600 gibi kartlar ile bile güncel olarak...
6-7 sene mi ne yaptın hocam :D
1770136618
Bende öyle düşünüyorum diyemem belki alan kişi PC den para kazanıyordur ama şahsen almam çünkü satmak istesen kim...
5090 zaten kullanıcılar için değil workstation gibi sistemler için çıkmış bir kart e bir de stok sorunu olunca fiyat iyice uçuyor. 4k gaming için 9070xt ve...