Yanlış anlaşılmasın ben PS fanı değilim kendim bildim bileli PC ile uğraşırım. PS3 ile PES, Tekken ve GOW oynamıştım o zamanlar tam hatırlamıyorum ama COD2...
Hocam 6 ay önce pc almak cok daha mantikliydi ama bugun 2x16 ddr5 ram zaten ps5 parası. Güzel bir pc için ya 9060xt 16gb ya da 5060ti 16gb almaniz lazim ama...
Hocam şöyle düşündüm ps5 çıkalı kaç yıl oldu ve şuan GTA6 çıksa yine oynatacak düzeyde. Ama ps5 çıkışında aynı fiyata sadece kasa toplamış olsak hâlâ güncel...
Yok hocam memnunum ben, single player oyunları 4k 120hz lg c3 48" televizyonumdan oynuyorum zaten, bu monitor online oyunlar için. Bundan önce g81sf 4k...
Hocam benim İçin mükemmel monitör geliyor(PG27UCWM) sizin içinde öyle 5090 var sonuçta sizde ve bence sizde sendeki PG27AQWP-W satıp gelince PG27UCWM alın...
Vallahi 4th nesil w-oled ve Trueblack için 66k döktüm ama fena gray banding cikmisti monitorden. 300 saat kullandım 180 kere falan pixel temizleme yaptim...
Evet Astrali ben de mantikli bulmuyorum absürt bir fiyatı var, en ucuz 5080 inno3d x3 oc. Vapor chamberlı 2.5 slot bir kart çok güzel soğutuyor 66.000tl...