Hocam birkaç gün sonra iade ederim içime sinmedi hem ikinci el düşüncesi falan driver donması vs kafamda paraya kıyma düşüncesi oluşturuyor mecbur 5090 a...
Ben de öyle düşünüyorum hocam ya o kadar para verip güveniyoruz alıyoruz pişman oluyoruz! Ya içim daraldı sinirlendim ya kullanan birisi yok mu acaba...
yav sen niye onlara takıyorsun ben ekran kartımı görmüyorum bile görüntü önemli degil sen aldıgın performansa bak çok takıyorsunuz şu kriz döneminde gidip...
Doğru hocam sizin mantık güzel ama sırf içindeki çip ve yazılım vs odaklı görüntü desek 5070 ti da bile en az 20 bin TL üste koymakta gerekiyor maalesef ki...
dotum karar senin zorla 5090 al diyen yok benim demek istedigim zaten 9070xt dedimiiz ürün rakibinden çok ucuz oldugu için tercih ediyoruz gidip 5070ti...
İnşAllah sorun yaşamam bakalım hocam 4K furmark açtım 2 DK oldu kapanma vs de olmadı kart sağlam demektir bu arada sıcaklık çok iyi maşAllah 55 derece kart.
Umarım sorun yaşanmaz ben amd deki çoğu sorunu psuya diğer parçalara atıyorum ama çok kişide kötü psularla sorun yaşamıyor bende çok kaliteli parçalarla...
Doğru hocam olsun aldım bir kere artık bakıyim eğer zaten beğenmezsen falan iade edeceğim mecbur MSI Ventus 5090 alırım. Tabi oda kalırsa amazonda 2 tane...
ben rx 580i pulse kullanmıştım 3.5 yıl sonra çok ısınmaya başlayınca bu sefer tepe model almak istemiştim 5070 ti vanguarda bütçe yetmeyince nitro 9070 xt...
Orası öyle tabi hocam ama en tipsiz kartlar o fiyattı birazda RGB şekil şukul olsunda istedim 😂 yer yer 5070 ti ı geçiyor RX 9070 XT daha iyi FPS de...