Merhaba arkadaşlar ben ekran kartı alacağımda Amazon veya Vatan Bilgisayar gibi peşin fiyatına taksit yapan bir mağaza arıyorum istediğim kart vatan da ve...
Hb'de Kuveyt Türk kredi kartına
6 bin liraya kadar peşin fiyatına 3 taksit
6000-8999₺ arası peşin fiyatına 6 taksit
9000-9999₺ arası peşin fiyatına 9...
Yani hocam uzun lafın kısası ne kadar parasını hak etmese de 5090 rakipsiz bir kart.
32 GB Vram bu devirde bulunmaz nimet artık.
1768861848
16 GB Vram...
Çok rahat besler ama yinede R7 9800X3D almanız FPS açısından fark ettirecektir her oyunda fark ettirir 9800X3D ye geçmeniz. Aldınız mı? Son durum nedir ?
Bugün kurulumunu yaptım gayet memnun kaldım bedavaya aldık en son Ekim de ilk geldiğinde bu fiyattaydı aylar sonra aynı fiyata Amazon satıcılı şekilde almak...
Hali hazırda parlak qd-oled kullanan biri olarak, yan yana koymaktan pişmanlık duydum. Woled gerçekten tuhaf bir görüntüye sahip, özellikle mat kaplamaysa...
Değerli yorumun için teşekkürler kardeşim. Yineleyim bilgi mastürbasyonunu yapalım. 5080 güçlü bir kart. Fakat 50 serisinin en boş kartı. Nvidia baktı 5080...
Merhaba arkadaşlar. Elimde halihazırda Msi Vanguard 5070 Ti ekran kartı var. Sistem son model bir sistem. 9800x3d , 32gb cl30 ramlare sahip olduğum bir...