Anladım hocam ben en iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl...
Merhaba arkadaşlar e postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum bu sitelere daha önce girmedim hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri acaba...
Öyle bir dünya yok dostum. 7900XTX i servise gönderip değişim aldığın zaman gezegendeki hiç bir firma yerine RTX5080 vermez, vermeyi bir kenara bırak öyle...
Hukuk, muadil falan diyon da dostum ciddi anlamda sıfır bilgi sahibisin.
Eski teknoloji bir kartın VRAM, bellek veri yolu ve bant genişliğini alıp yeni...
bence bu para veriliyorsa üstüne koyup sıfırı da alınır. ben riske edemezdim bu parayı açıkçası ürün kötü demiyorum da içim rahat etmezdi zaten buna peşin...
Görsellik isteyen oyunlarda denemedim. Ama bf6 gibi hareketli oyunlarda her şey ultra'da dlss kalite de mfg 3x'de awp oynuyorum. Uzak cisimler bile çok net...
5070ti almadan önce 9070xt kullanıyordum 4k monitör ile. Yetmediği için 5070ti aldım. Sebebi ise frame gen açık bile 100fps'leri geçmyordu. Nvidia alıp mfg...