Hayırlı günler dizüstü bilgisayarımın klavyesi bozulduğundan %75 (F takımı olan) harici klavye arıyorum aşağıdaki 2 marka arasında kaldım. Genelde FiveM, Minecraft bazen de hikayeli ara sırada CS2 gibi oyunlar oynarım. Bu 2 markanın genel bir kronik sorunu var mıdır hangisini alırsam rahat...
Hayırlı akşamlar dizüstü bilgisayarımın klavyesi yavaş yavaş çalışmamaya başladı o yüzden yeni bir harici klavye almayı düşünüyorum. Nasıl bir klavye tercih etmeliyim numpad kısmına gerek yok orijinal klavyemdekini kullanırım ama mümkünse F takımı olursa çok güzel olur. Onun dışında Havit...
Hayırlı akşamlar, arkadaşım oyun için dizüstü bilgisayar arıyor bütçesi 1000-1800 euro (53.000-96.000) arasında olan hem de bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlar nedir? İlla üst limiti zorlamaya gerek yok bence bu aralıkta fiyatını hak eden cihazı önerebilirseniz çok güzel olur.
Önceki sistemi...
Hayırlı günler evimde Xiaomi'nin 2.nesil TV boxu var ama kumandası maalesef çalışmıyor yeni bir kumanda almayı düşünüyorum nasıl bir kumanda almalıyım?
Hayırlı günler. Bufferbloat testinde skorum D. Sabahları ping'de bir sorun yaşamıyorum ama akşamları girdiğim oyunlarda fazla insan olunca takılmalar oluyor. Router'ımı değiştirmeli miyim? Bir router'a fazla para baymak istemiyorum. TP-Link Archer BE230 nasıldır?
Hayırlı günler. Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Klavyemin W ve D tuşlarına yaş döküldüğü için çok zor çalışıyor. Yeni bir klavye arıyorum; hem parasıyla üzmeyecek hem de pahalı olmayan, fiyat-performans bir klavye arıyorum. 1500-2000 TL'ye kadar çıkabilirim. Dizüstü kullandığım için ve ekstra...
Hayırlı günler, hem günlük kullanım için mouse pad hem de ara sıra CS2 gibi rekabetçi oyunlarda da üzmeyecek fiyat performans mouse pad arıyorum, fiyatı fazla pahalı olmayan ama verdiğim paraya da üzülmeyeceğim bir mouse pad var mıdır? Bütçem 500TL'ye kadar çıkabilirim. Boyut olarak fazla büyük...
Hayırlı ramazanlar bundan 1 yıl önce klavyemdeki W tuşu algılamamaya başladı misal 3 defa basıyorsam sadece 1'ini algılıyor veya basılı tuttuğum zaman 5 saniye sonra algılıyordu. Ekstra olarak bazen sanki kilitleniyor gibiydi 5-15 saniye ne yapsam algılamıylor o an kalp masajı gibi W ye basmam...
Hayırlı akşamlar, 2021 gibi 2.el Samsung Note 10+ cihazı almıştı babam kendine, aldığımız adam s penin hava kontrolleri çalışmıyor demişti çokda önemli değil diyerek almıştık. Cihazın yurtdışı olduğunu ve doğal olarak kullanılabilmesi için yazılımlı olduğunu bu yıl fark ettim. Küçük bir kaza...
Hayırlı akşamlar, S21 FE cihaza sahibim ama öğrenci olduğum için Note serisindeki s pen ilgimi çekti soru çözümünde vesaire tablet yerine. Bu yüzden babamın Note 10 Plus'ı ile takaslamayı düşünüyorum. Telefondan oyun oynayan biri değilim ve hep 60hz de kullanırım sizce kalemden dolayı S21 FE den...