XQRRR isimli üyenin son içerikleri

1. XQRRR

🔥İndirim Sapphıre RX 9070 Pure 30.387₺

Ben bir şey yaptım :censored: (dayanamadım)
  2. XQRRR

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

Ev interneti kısmında, Turkcell'in daha uygun olması çok şaşırtıcı bunları görünce
  3. XQRRR

🔥İndirim .

Az önce geldi UPS ama kapıda iade ettim. Çoğunlukla UPS'e kargo biraz da itopyaya gıcık olduğumdan. 30'a 5070 alacağıma 30'a 9070 aldım. hem itopya kazanmasın hem ben daha fazla performans alayım. Amazondan gece 2'de verdiğim sipariş akşam 7 gibi geldi. ÜSTELİK PAZAR GÜNÜYDÜ. UPS ders alsın biraz.
  4. XQRRR

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

colorfull 5070i 55ten 35e düşürmüşler ama diğer ürünlere baksan 300 lira 500 lira indirim... kafayı yersin leş gibi
  5. XQRRR

🔥İndirim .

aynısı kanka aynısı. Pazartesiye kaldı benim kart da. haftasonu çalışmıyoruz dedi canlı destek. az önce onlara sövüyodum çünkü
  6. XQRRR

🔥İndirim .

5070 aldım itopyadan ama nalet UPS kargomu perşembe getirmeyi öngörüyordu getirmedi cuma bugün oldu "en kısa süre içinde" mesajı bile geldi hala ortada yok. Haftasonu da dağıtım yapmıyorlarmış, muhteşem. NEDEN UPS NEDEN NEDEN @itopya.com
  7. XQRRR

İtopya Bayram Fırsatları 22 Mayıs - 7 Haziran Arası

eee? sonuç ben bir şey göremedim
  8. XQRRR

🔥İndirim .

olması gerekiyor
  9. XQRRR

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

gözüm hep bu karttaydı 30k iken indirim gelir gelir diye beklerken 35k oldu aylardır kaldı o fiyatta bir iki gün önce itopyadan 30'a 5070 aldım sonra sen tak git 18k ol. ULAN VATAN :mad:
  10. XQRRR

https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-xt-pure-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html#teslimat-iade Şu bebeği alan varsa burada, gelince canlı kanlı fotosunu atabilir mi ne kaçırdığımı görmek isterim
  11. XQRRR

🔥İndirim .

yarın da 1 tane ürün koyarlar
  12. XQRRR

🔥İndirim .

ne yapmadı ki.. aklımız hayalimiz kalmadı
  13. XQRRR

LAN BU NE CİDDİ Mİ BU
  14. XQRRR

🔥İndirim .

ben daha yeni sordum onu itopyaya aşağıdaki cevabı aldım. Ayrıca 14 gün süren var
  15. XQRRR

🔥İndirim .

mesaj niye silinmiyor yahu
Geri