Xrealzy isimli üyenin son içerikleri

1. X

Yazlık ayakkabı önerir misiniz ?

Koku yapmayan ayakkabı dediğin senin kullanmama bağlı eğer her zaman kullanıyosan koku yapar fakat belirli günler de kullanırsan koku yapmaz sana önerebiliceğim ayakkabılar pumanın spor ve sezon ayakkabıları bi göz atabilirsin sitelerine.
  2. X

Yardım Chrome Uygulamalardan Çıkış Yapıyor

Site Çerezlerin Otomatik Olarak siliniyor en iyi cözüm Chrome u en detaylı şekilde silip yüklemek
  3. X

Yardım 1.5 Fluence dCi Manuel'i alınır mı?

Benim bütçem clio 1.5 sport düşünüyorum şu sıra bütçem 500 550 arası
  4. X

Dostlar binanın içine kadar fiber kablo çektik (güncelleme)

Elektrikçi olarak söylüyorum bize gelin kablo cekin diyorlar bizde tam bakır bir kabloyu dairenize kadar cekiyoruz kablo çekildikten sonra telekom servisi gelip kablolaların freskansı zayıflama ve güç ölçümleri yapıyor eğer düşük güç varsa bir şekilde hallediyorlar ((orasını cok bilmiyorum)) ve...
  5. X

Yardım 1.5 Fluence dCi Manuel'i alınır mı?

Düşündüm taşındım otomobil olarak bu modeli seçtim joy 1.5 alınır mı sizce? herhangi bir rahatsızlık veririm bana? Konfor ve aile aracı istiyorum uygunmu bu araç bana
  6. X

Yardım IPhone 15 promaxmi yoksa Düz 16 mı?

Sen 15 pro için konuşuyosun fakat 15 pro max boyut olarak bana uygun
  7. X

15 pro max ideal gibi? 1746727568 Doğru bende 11 den geciş yapıcam
  8. X

Yani demek istediğin 16 Alman daha iyi? 1746727386 Yarı kesim alınır diyor yarı kesim alınmaz 15 pro max bence gayet uygun olucak benım için hem 120 hz hem akıcı
  9. X

Aklım hep 16 ya kayıyor yeni özellikler daha gelişmiş fakat 60hz ekran saçmalık sade 120 hz için iphone 15 pro max almayalımıyım sizce?
  10. X

Modem upload hızı bir anda düştü

Benimki ayan uploadı biraz düzeldi gibi fakat bazı saatler hala aynı şekil gidiyo, tesisatta sıkıntı olduğundan herhalde modemim vodafone ve modemi yenileticem aynı zamanda tesisat ve kablo ile
  11. X

Instagram Instagram mavi tik alma?

Mavi tik için bekleme listesine girdim fakat 7 aydın hiçbir şekilde bekleme listesi alma yeri gelmedi sebebi nedir neyi yanlış yapıyorum?
  12. X

Yeni modeme ve tesisatı yenilediğimizde faydası kesin olurmu?
  13. X

adsl değil herhalde vdsl kullanıyoruz şimdi öğrendim birde Vodafonun yenı modemlerine geçiş sağlıcaz 6 yıllık modem ve kablo değişimi yapılacak faydası olurmu yüksek fiyat verirlermi değişim için
  14. X

google tv sesli komut çalışmıyor?

Google tv imde kumandamı eşleştirip konuştuğmda asistan hiçbir şekilde ses algılamıyor nedeni nedir?
  15. X

Güncel detaylar bunlar, modemi değiştirmek gerekiyor herhalde 6 yıllık modem ve adsl kullanıyoruz 1728746336 Tarife ise sınırsız 18megabit internet
Geri