Yardım IPhone 15 promaxmi yoksa Düz 16 mı?

Xrealzy

80+
Reaksiyon skoru
5
Aklım hep 16 ya kayıyor yeni özellikler daha gelişmiş fakat 60hz ekran saçmalık sade 120 hz için iphone 15 pro max almayalımıyım sizce?

Düz model alınmaz, doğrudur.

15 pro max kullanıcısı olarak öyle bi hta yapma kardeşim pro modeller her zaman öndedir
Yani demek istediğin 16 Alman daha iyi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben telefondan anlamam ama iPhonelarda düz model asla almayın diyorlar 15 Pro Max almalısınız bence.
Yarı kesim alınır diyor yarı kesim alınmaz 15 pro max bence gayet uygun olucak benım için hem 120 hz hem akıcı

Aklım hep 16 ya kayıyor yeni özellikler daha gelişmiş fakat 60hz ekran saçmalık sade 120 hz için iphone 15 pro max almayalımıyım sizce?
DUZ MODEL ALICAKTIM S SERISI ALDIM IYIKI ALMISIM 60HZ CEKILMEZ KK

düz 16 kullanıcısı olarak pro model almanı tavsiye ederim.

İphone telefonlarda düz modeller her zaman kötü olur, 15 Pro max veyahutta arada kalırsanız Benim gibi s25 ultra alabilirsiniz.

Sen 15 pro için konuşuyosun fakat 15 pro max boyut olarak bana uygun
dayı bende arada 30k fiyat fark olduğu için söylüyorum. boyut olarak max daha uygunsa ve bütçenizi o kadar artırabiliyorsanız aklınız niye düz 16 modeline kayıyor ki?

15 Pro Max tabii ki hep satış fiyatından kâr edersin hem Pro Maxin avantajları kesinlikle daha fazla her ne kadar düz modelin performansı daha iyi de olsa bataryası ekran tazeleme hızı gibi belli başlı özellikler 15 Pro Maxte daha iyi
Eğer iphone harici android almak istersen Honor Magic 7 Pro bakabilirsin fiyatının fazlasını sağlayan bir cihaz

Geri