Ben telefondan anlamam ama iPhonelarda düz model asla almayın diyorlar 15 Pro Max almalısınız bence.Aklım hep 16 ya kayıyor yeni özellikler daha gelişmiş fakat 60hz ekran saçmalık sade 120 hz için iphone 15 pro max almayalımıyım sizce?
Yani demek istediğin 16 Alman daha iyi?15 pro max kullanıcısı olarak öyle bi hta yapma kardeşim pro modeller her zaman öndedir
Yarı kesim alınır diyor yarı kesim alınmaz 15 pro max bence gayet uygun olucak benım için hem 120 hz hem akıcıBen telefondan anlamam ama iPhonelarda düz model asla almayın diyorlar 15 Pro Max almalısınız bence.
DUZ MODEL ALICAKTIM S SERISI ALDIM IYIKI ALMISIM 60HZ CEKILMEZ KKAklım hep 16 ya kayıyor yeni özellikler daha gelişmiş fakat 60hz ekran saçmalık sade 120 hz için iphone 15 pro max almayalımıyım sizce?
15 pro max ideal gibi?düz 16 kullanıcısı olarak pro model almanı tavsiye ederim.
Doğru bende 11 den geciş yapıcamDUZ MODEL ALICAKTIM S SERISI ALDIM IYIKI ALMISIM 60HZ CEKILMEZ KK
İphone telefonlarda düz modeller her zaman kötü olur, 15 Pro max veyahutta arada kalırsanız Benim gibi s25 ultra alabilirsiniz.Aklım hep 16 ya kayıyor yeni özellikler daha gelişmiş fakat 60hz ekran saçmalık sade 120 hz için iphone 15 pro max almayalımıyım sizce?
pro "max" diyorsun da ikisi arasında fiyat farkı çok değil mi?15 pro max ideal gibi?
Sen 15 pro için konuşuyosun fakat 15 pro max boyut olarak bana uygunpro "max" diyorsun da ikisi arasında fiyat farkı çok değil mi?
dayı bende arada 30k fiyat fark olduğu için söylüyorum. boyut olarak max daha uygunsa ve bütçenizi o kadar artırabiliyorsanız aklınız niye düz 16 modeline kayıyor ki?Sen 15 pro için konuşuyosun fakat 15 pro max boyut olarak bana uygun