Hem papara hemde ininalin kapanmasi sonucu ön ödemeli kart bulmakta zorlaştım. Hangi on odemeli kartı alabilirim? Bana getirdigi avantajlari varmi? Bir kusuru varmı?
1100 liralık bir bütcem var son zamanlarda kulaklık kafasına göre sapıttığı için yeni bir kulaklık alma yolundayım. kablosuz dongle lı olan bir kulaklık olsun ve kumaş olsun. suni deri hep dökülüyor.
şuanlık aklımda kalan tek model fuxi-h3. onada sesi dışarı çok salıyor gibi yanıtlar vardı...
bu iki model arasında kaldım. sesli görüşme ve daha büyük bir ekran olduğu için watch 5 tercihim, 9 pro daha bi kullanışlı gibi geldi, normal 9 da bilek hareketlerimi kısıtlamıyor. hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum.
ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum. game+ mesajlar üzerinden duyurdu. ek bir açıklamada yok. sadece maslak daki espor arenada olcağı söylenmiş. bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?
arkadaşlar selam. media markt da a35 ve a54 bakarken eskiyi getir yeniyi götür diye bir kampanya vardı ne olsuğunu bilmiyorum kendileride ne olduğunu yazmamış ne olduğunu bana açıklarmısınız? güzel bişeyse belki telefonumla bir değişim yapabilirim.
tam 3 kere desteğe ulaştım 3 ündede bana "hesabın sizin olduğunu bilmediğimiz için size yardımcı olamayız" yada "yolladığınız maile ait hesap mallesef yok" gibi cevaplar aldım. gerçekten bu desteği ne için yaptıklarını anlamıyorum.
1737314247
son kez hesabım çalındı diye mail atcaktım ama sizede...