Silikonlu kulaklık ta daha rahat ediyorum ben dediğiniz gibi pro olmayanlar anc konusunda yetersiz kalıyormuş kulaktan düşme daha fazlaymış o yüzden pro ya yöneldim
1758058667
Teşekkür ederim öneriniz için fiyat konusu biraz kafa karıştırıyor maalesef
Teşekkür ederim hocam
1758023455
Çok teşekkür ederim hocam
1758023507
Türkiye şartların da zam gelme olasılığı olabilir diye tereddütte kaldım hocam ön sipariş için Hepsiburadadan falan almayı düşünüyorum
Selam dostlar iPhone 15 kullanıcısıyım daha önce Apple ait bir kulaklık kullanmadım yeni çıkacak olan airpods pro 3 için ön siparişten sipariş vermeye değer mi daha doğrusu 14 bin verilir mi kullanmadım deneyimlemedim daha önce Apple kulaklık yorumlarınız nedir ? Başka öneri kulaklık...
Ne önerirsiniz peki dediğiniz gibi almışken iyisini almak istiyor insan
1741532338
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için şu aşamada bütün markaları değerlendiriyorum açıkcası ve baktıkça kafam karışıyor birinin motoru sağlam olsa içi dar veya özensiz oluyor cupra ve Kia bakmamıştık oralara...
Çok teşekkür ederim ilginiz için ful elektrik istemiyorum ama hibrit seçeneklerini değerlendireceğim. Ayrıyetten mg ler hakkında bilginiz varmıdır acaba
Genellikle kendim kullanicam SUV tarzı olursa daha iyi olur arada bir nadiren yeni öğrenen hanımefendi sürecek
1741470253
Memnunmusunuz acaba araştırmalarım da çok karşıma çıktı
1741470576
Aktif kullanıyormusunuz acaba
Selam dostlar 2000000 yakın krediyle beraber bütçemiz var sıfır bir araç almayı düşünüyorum hibrit veya içten yanmalı şehir içi kullanılacak genellikle ama yılda bir kaç kez uzun yol yapma durumumuz oluyor bu fiyat bandında ne tür araçları önerirsiniz yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Selam dostlar iPhone 15 kullanmaktayım işe gidip gelirken toplu taşımada sokakta ev ortamında vs kullanmak için kablosuz kulaklık arayışım var ancak kulaklıklar hakkında pek bilgim yok önceden silikonlu bir kulaklık kullanıyordum ancak ömrü doldu artık Apple kulaklık mi almalıyım farklı bir...