Y4vuz1 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Modemde kopma sorunları

Cevabınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  2. Y

Cevabınız için teşekkür ederim. 13 SNR değerinde tutsam stabil bir bağlantı için yeterli olur mu sizce?
  3. Y

Arkadaşlar merhaba aşağıda resimdeki hat değerlerine baktığımda olaydan çok anlamadığım için size sormak istedim. Modemim omni dsl snr değerini otoda bıraktığım zaman 1 veya 2 gün içinde bazı zamanlarda kopmalar ve oyunlarda paket kaybı ile ping sorunları yaşıyorum. Snr ı 15 ayarladığımda ise...
  4. Y

Yardım Wraith Sense Pro Iem (Type-C) kulaklık alınır mı?

İlk defa iem kulaklık alıp deneyeceğim fiyatı da gayet makul geldi type c girişim bilgisayarımda var içinde ses kartı ile geliyormuş sizce alınır mı?
  5. Y

Öneri IEM Kulaklık Önerisi

++++++++++up
  6. Y

Öneri IEM Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar kulak üstü kulaklıktan sıkıldığım ve ağırlığından rahatsız olduğum için günlük kullanım, video izlemek ve oyun oynamak için (oyunun aşırı hardcore olmasına gerek yok yani en ufak hışırtıyı bile duymak istiyorum gibi bir derdim yok) çok performanslı olmasına gerek olmayan...
  7. Y

Yardım Finger tip tutuş için scyrox v8 aldım yanlış mı yaptım?

Arkadaşlar konu başlıkta yazılı daha bugün geldi tabi elim alışmadığı içinde garip hissettiriyor olabilir ama yanlışmı yaptım?
  8. Y

Yardım Scyrox V8 8K Hz Razer Orochi V2 den geçilir mi?

Scyrox v8 için 8khz de sarjı ne kadar gider bilginiz var mıdır?
  9. Y

Bu sorun nadir mi yoksa genel bir sorun mu?
  10. Y

Arkadaşlar herkese iyi forumlar elimde Razer Orochi V2 faresi var hem 8khz hem sarjlı olması hem de çok daha hafif olması sebebi ile başlıktaki mouse a geçmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var karar veremedim şimdiden fikirleriniz için teşekkürler. Mouse Link ...
  11. Y

Maksimum Bütçe 50000TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 50000TL sistem önerilerinize açığım. Örnek olarak beğendiğim bir sistem için yorumlarınızıda isterim...
  12. Y

GP 4x Pil Şarj Cihazı Alınır Mı?

Arkadaşlar merhabalar. Elimde bulunan pil ile çalışan farem için; GP USB E411 4x Pil Şarj Cihazı 4 Adet 1000 AAA İnce Pilli Set Almayı düşünüyorum acaba bilgisi olan var mıdır? Önerir misiniz? Bir sorun veya sıkıntı çıkarır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  13. Y

Öneri RAZER OROCHİ V2 Alınır mı ?

Arkadaşlar şu anki fiyatıyla razer orochi v2 alınır mı ?
  14. Y

Öneri VİPER MİNİ BENZEYEN FARE ÖNERİSİ

Yeni bir mouse gördüm razer orochi v2 diye. Ama pilli ağırlığını bulamadım. Bu fareyi önerir misiniz? Alınır mı?
  15. Y

Öneri VİPER MİNİ BENZEYEN FARE ÖNERİSİ

Peki tekrar şu anki fiyatıyla viper mini satın alsam. Saçma bir hareket yapmış olur muyum? Gördüğüm göre mouse üretilmiyor ya da piyasada yok ve fiyatı oldukça yükseldi saçma bir şekilde. Ne yapmalıyım bilimiyorum.
Geri