Öneri VİPER MİNİ BENZEYEN FARE ÖNERİSİ

Y4vuz1

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhabalar. 6 ay önce aldığım razer viper mini mouse um malesef ki bozulma evresine girmiş gibi gözüküyor. Bilgisayarda bir süre boyunca kullandıktan sonra imleci hareket ettirirken sağa sola ışınlanıyor bunun sebebini cidden anlamadım. Birkaç saat normal kullandığım fare bir kaç saat sonra imleci sağa sola ışınlanmaya başlıyor. Malesef kutusunu kaybettiğim içinde garantiye yollayamıyorum. Elimde olsa faremi asla değişmem seviyorum ve elime güzel oturuyor. Aldığımda yabancılık çekmeyeceğim bir fare önerisinde bulunabilir misiniz? Ya da bu ışınlanmayı yaşayan ya da duyan bir çözüm bilen var mıdır? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Merhabalar öncelikle önerin için teşekkürler. Bu markaları hiç duymadığım için biraz endişeli yaklaşıyorum. Sağlam oluyorlar mı ?

Viper mini kaliteli üründür, bende 3 senedir kullanıyorum. Toz felan kaçmıştır. Düzgünce temizlemeye çalış düzelir bence.
Aynı boyutta ve hafiflikte kaliteli mouse kullanmadığım için öneride bulunamayacağım.

Bir çok kez temizledim. Optiğine gayet ayrıntılı bakmaya da çalıştım. Ama cidden içerisinde hiçbir şey gözükmüyor. Yapabileceğim ya da deneyebileceğim başka bir yöntem var mı? Asıl garip olan mouse u bilgisayara takmayıp biraz boşta bıraktıktan sonra bu olay düzeliyor bir kaç saat sonra tekrar ediyor. Ona anlam veremedim.
Viper mini kaliteli üründür, bende 3 senedir kullanıyorum. Toz felan kaçmıştır. Düzgünce temizlemeye çalış düzelir bence.
Aynı boyutta ve hafiflikte kaliteli mouse kullanmadığım için öneride bulunamayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke ben de sizin gibi 3 sene kullanabilseydim aşırı sevdiğim ve hoşuma giden bir mouse.

viper miniye benzer mouse bende bulamadım, cm mm710 denedim, ölçüleri yakın olmasına rağmen kamburu yüzünden alışamadım, razerin ustalık eseri heralde viper mini, ondan sonra kaç tane mouse denediysem hiç memnun kalamadım, belki deathadder v2 mini olabilir

Peki tekrar şu anki fiyatıyla viper mini satın alsam. Saçma bir hareket yapmış olur muyum? Gördüğüm göre mouse üretilmiyor ya da piyasada yok ve fiyatı oldukça yükseldi saçma bir şekilde. Ne yapmalıyım bilimiyorum.

Bir çok kez temizledim. Optiğine gayet ayrıntılı bakmaya da çalıştım. Ama cidden içerisinde hiçbir şey gözükmüyor. Yapabileceğim ya da deneyebileceğim başka bir yöntem var mı? Asıl garip olan mouse u bilgisayara takmayıp biraz boşta bıraktıktan sonra bu olay düzeliyor bir kaç saat sonra tekrar ediyor. Ona anlam veremedim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke ben de sizin gibi 3 sene kullanabilseydim aşırı sevdiğim ve hoşuma giden bir mouse.
Başka bilgisayarda deneme fırsatın varsa önce onu denersen iyi olur. Sonrasında süpürgeyle dip gaz çek gitsin. Madem yenisini alacaksın en kötü perte çıkarırsın tamamen.

Yeni bir mouse gördüm razer orochi v2 diye. Ama pilli ağırlığını bulamadım. Bu fareyi önerir misiniz? Alınır mı?
Başka bilgisayarda deneme fırsatın varsa önce onu denersen iyi olur. Sonrasında süpürgeyle dip gaz çek gitsin. Madem yenisini alacaksın en kötü perte çıkarırsın tamamen.

Razer'a ya da aldığın yere durumu belirt. Kutusunu kaybettiğini ama faturanın olduğunu söyle. Muhtemelen kabul ederler. 6 Aylık bir cihazı değiştirmek üzücü olur. Ben rival 3'te kaplaması soyuldu diye turkcelle yolladım, 0'ı ile değiştirdiler. 4 Ay bile geçmemişti. 0 Olarak değişen mouse'da zerre sorun yok kaplamada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri