American Megatrends Inc. 4024, 21.08.2018 yazıyor sistem bilgisinden baktım.
1726063284
peki almak için önerebileceğiniz biryer var mı haliyle bazıları 2.el yada sorunlu eksik işlemciler gönderiyor birde bunu buldum amazonda...
Uzun zamandır bilgisayarımda bir sorun yoktu en son bilgisayarımı dün çalıştırdığımda bir sorun yoktu bugün açarken ilk önce sinyal yok yazısı daha sonra kahverengi turumcumsu değişik bir görüntü geldi sanki monitör bozulmuş gibi 10 saniye sonra bilgisayar açıldı Valorant'a girmek istedim...
Konudan biraz zaman geçmiş ama şunu farkettim drop sorunu hdd %100 olunca oluyor 3 saniye sonra fln geri%40 50 lere düşünce normale dönüyor fps ne yapmam lazım tek çözüm ssd mi?
büyük ihtimal öyle gibi gözüküyor en iyisi bir ssd almak. ve şimdi aklıma geldi hatta pubg de ilk başlarda yükleme ekranı çok uzun sürüyordu oyun başladığında harita tam yüklenmiyordu yüklemesi uzun sürüyordu demekki harddiskten kaynaklanıyormuş.
1691867041
gta 5 i kastediyorsan harddiskimde...
ssd ye zula kurdum ve hiç drop yemedim gayet güzel performans aldım ama garip geliyor sorun hardiskdeyse testlerde neden hiçbir sorun çıkmadı ki tuhaf geliyor.
bence 3000 serisi yerine 4000 serisi daha iyi olur 3000 serisi zamanla biraz geri kalıyor https://pckolik.com/urun/xena-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/ bu sistemi önerebilirim.