yagizzeness isimli üyenin son içerikleri

1. Y

2 işletim sistemli PC'de açılırken siyah ekran oluyor

Arkadaşlar, selamlar. Windows 10 desteği bittiği için arkadaşım Windows 11 yükledi ve sonrasında da Torrent oyun oynamam için Windows 10 yükledi sistemi iki işletim sistemli (Dual-boot) yapalım dedi. Virüs yemek istemediğim için de bir SSD'ye BitLocker koydu. Böyle işlemler yaptık ve her şey...
  2. Y

Opel corsa D 1.2 ve 1.4 Twinport nasıldır

Herkese selamlar. Öğrenciyim. Ehliyeti yeni aldım. Annemle beraber tecrübe kazanabileceğimiz bir araç almayı düşünüyoruz ve Corsa beğendik. Bu iki motor aklımıza yattı benzinli olduğundan ötürü. Dizel istemiyoruz. Bu motorlardan da 1.2'si hakkında hantal yorumları okudum 1.4 alın gibi birkaç...
  3. Y

ROG Gladius Wireless 2 için mouse pad önerisi

Arkadaşlar selamlar sorum yukarıdaki gibi ihtiyacım söz konusu ağır bir mouse her şeyde kaymıyor klavyeyi de kapsayacak şekilde güzel kayan F/P bir ürün önerebilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
  4. Y

RAM Hızı ve XMP Ayarı Sorunu

ztn bu şekildeydi kaydettim tekrar şu an görev yöneticisinde 3200 gözükmeye başladı
  5. Y

RAM Hızı ve XMP Ayarı Sorunu

Arkadaşlar selam! Bilgisayarımda bir sorun yaşıyordum ve bunun için bilgisayarcıya gittim. RAM'lerimi çıkarıp tekrar taktı ve problemim çözüldü. Ancak RAM'lerin XMP ayarını kontrol etmek aklıma geldi. İncelediğimde, RAM'lerin 2666 MHz hızında çalıştığını fark ettim. RAM'lerim aslında 3200 MHz...
  6. Y

Car Mechanic Simulator 2018 takılıyor

Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi şöyle bir durum var AMD Ryzen 5 5500 de ben bu oyunu 150 FPS oynuyordum 5 5600 geçince sanırsam bu sorun başladı oyuna giriyorum ilkten 130 FPS ama hemen bir yere gidince düşüyor 60 FPS civarlarına anlam veremediğim şekilde ekran kartını paşa paşa kullanıyor ama...
  7. Y

Silinen Riot Games başlangıç uygulamalarında hâlâ gözüküyor

Arkadaşlar selamlar, maalesef başıma geleceğini bildiğim halde Riot yükledim ve korktuğum oldu. Artıkları her seferinde olduğu gibi kaldı. Programı normal kaldırdım program kaldır ile fakat başlangıç uygulamalarımı kontrol ederken hala orada gözüküyor. Silmek istiyorum bilgisi olan bir kişi...
  8. Y

Duruma göre 0 faiz ile araç mı yoksa 2.el düşük kilometre araç mı alınmalı?

Arkadaşlar selamlar, 31 Aralık'ta Renault bayisinden sıfır kilometre Megane 1.3 TCe touch Plus aldım. Alırken de komple ppf kaplama yapılmasını istedim fakat ppf kaplamayı berbat şekilde yapmışlar ve aracımı da çizmişler. Bu yüzden aracı teslim almadım ve yeni bir araç istedim. Ancak yeni yıla...
  9. Y

Bayi hatalı araç verir mi?

ztn ücret iadesi almayı düşünüyorum İstanbul'da nerede yaptırabilirim komple ppf var mıdir bildiğiniz bir yer hocam ?
  10. Y

Bayi hatalı araç verir mi?

Arkadaşlar selamlar. Renault'un bir yetkili bayisinden araç satın aldım alırken de komple ppf paketi satın aldım. Bugün teslim alacaktım fakat aracın başına gittiğimde ppf de berbat ötesi bir işçilik açılmalar, daha da ötesi çizik gibi bir şey gördüm. Bunun ppf filminde olabileceğini söylediler...
  11. Y

Işlemci değişimi sonrası monitör hoparlörü ses simgesinde çıkmıyor

Arkadaşlar selamlar, bugün bilgisayarıma yeni işlemci taktırdım, her şey normal fakat ses kısmında sesi kulaklıktan monitöre verecekken sıkıntı yaşıyorum. Sadece kulaklık gözüküyor ses simgemde. Eskiden monitörde gözüküyordu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  12. Y

Yeni Işlemci Takıldıktan Sonra Ne Yapılmalı

arkadaşlar selamlar r5 5500 kullanıcısıydım bu gün r5 5600 e geçtim ve bir kaç oyun testi yaptım aşırı bir fark hissetmedim ne ayarlar yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim biosum sondan 1 önceki sürümde sıkıntısı yok
  13. Y

Anakarta termal macun bulaştı ne yapmalıyım ?

umarım olurlar ihtiyacım var yardıma gerçekten desteğiniz için teşekkürler
  14. Y

nasıl silmem gerekiyor
  15. Y

Arkadaşlar selamlar bugün işlemcimi sattım işlemcimi kasamdan sökerken galiba termal macunu biraz anakarta bulaştı sanırım tam emin değilim çok anlayan biri değilim PC'den. Biraz sildim düz kuru bezle HDMI yazan kısmı ama farklı yerlerde de var gibi tam emin değilim yardımcı olabilirseniz çok...
Geri