Neler Yeni

Bayi hatalı araç verir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
Arkadaşlar selamlar. Renault'un bir yetkili bayisinden araç satın aldım alırken de komple ppf paketi satın aldım. Bugün teslim alacaktım fakat aracın başına gittiğimde ppf de berbat ötesi bir işçilik açılmalar, daha da ötesi çizik gibi bir şey gördüm. Bunun ppf filminde olabileceğini söylediler bende kaporta da mı emin olmadım bu yüzden aracımı teslim almadım pazartesi günü gözümün önünde ppfi bayi sökecek ve yenisini yapacaklarını söylediler eğer ki yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi kaportada çizik çıkarsa aracı teslim almayacağım onlar da yeni araç vereceklerini sanmıyorum ne yapabilirim bu konularda bilgisi ve geçmişi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Verir tabii ki. Sıfır olup değişenli, boyalı araba dolu.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Alihan YILMAZ
Sıfır araçlar da taşıma esnasında kazaya karışmış olabiliyor. Onları çöpe atmıyorlar.

eneskaya6

80+ Silver
Reno marka bi arac alırken neden full ppf yaptırıyorsunuz hocam bide bayide. Bayilerin tamamen soygunculuk üzerine kurulu olan sistemi bunlar. Bayide cam filmi seramik ppf vs vs işlemler asla yapılmaz cünku işçilikleri hep berbat olur ve fiyatları piyasaya göre ucuk olur. sıfır araba heyecanı ile alıcıyı o an yakalayıp geciriyorlar.

Ppf’in hatalı kısımlarını söktürüp tekrar yaptırabilirsin ama yaptırdıktan sonra boyanıp boyanmadığını anlayamazsın. Yolda taşırken ya da bayiye aracları sokarken bazen bi yere carpma sürtme vs yasanabiliyor o durumda aracın neresi hasar aldıysa boyuyorlar ya da değiştiriyorlar kimi bayi bunu satarken söylüyor kimisi söylemeden satmaya çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reno marka bi arac alırken neden full ppf yaptırıyorsunuz hocam bide bayide. Bayilerin tamamen soygunculuk üzerine kurulu olan sistemi bunlar. Bayide cam filmi seramik ppf vs vs işlemler asla yapılmaz cünku işçilikleri hep berbat olur ve fiyatları piyasaya göre ucuk olur. sıfır araba heyecanı ile alıcıyı o an yakalayıp geciriyorlar.

Ppf’in hatalı kısımlarını söktürüp tekrar yaptırabilirsin ama yaptırdıktan sonra boyanıp boyanmadığını anlayamazsın. Yolda taşırken ya da bayiye aracları sokarken bazen bi yere carpma sürtme vs yasanabiliyor o durumda aracın neresi hasar aldıysa boyuyorlar ya da değiştiriyorlar kimi bayi bunu satarken söylüyor kimisi söylemeden satmaya çalışıyor.
ztn ücret iadesi almayı düşünüyorum İstanbul'da nerede yaptırabilirim komple ppf var mıdir bildiğiniz bir yer hocam ?

Top Bottom