Samsung s25 ultra almayı düşünüyordum fikrimi çwvremdiklerle paylaştım ve çoğu kişi onun yerine iphone al dedi Samsung 2-3 yıl kullandıktan sonra çok eski ve berbat oluyormuş tam emin olamadım alsam mı 17 pro max mi alsam ama arada çok fazla fiyat farkı var ve ürünü yurt dışı alacağım kullanan...
Honor gibi telefonlar asla almam öneri yapmazsanız sevinirim
1757003111
S25 ultra da YD ve iphone 14 ile s25 i kıyaslamak çok mantıksız s25 14ü yok eder
1757003190
Oyun oynamayacağım zaten teşekkürler yardımcı olduğunuz için
İphone 16 pro max den s25 ultraya geçen veya s25 ultradan iphone 16 pro max e geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İphone 17 serisi çıktığında 17 pro max almayı düşünüyordum ancak özellikler çıkaran belli olduğundan dolayı biraz araştırdım ve iphone 16 ile aralarında neredeyse hiç fark...
Ayrıca iphone artık eskisi gibi sadece önemli insanların kullandığı bir ürün olmaktan çıktı
Şu ana kadar çok fazla iphone 16pm gördüm ve gördüklerimin neredeyse hepsine yakını metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında insanların ellerindeki ve sadece yılda 2 gün toplu taşıma kullanmama rağmen bu...
Kullanan tek bir kişi cevap yazmış bu yüzden kesin karar veremedim telefonda çok işim yok lise öğrencisiyim 10.000 tl benim için büyük bir para kendi param ile aldığım için sıkıntı yaratabilir ayrıca s26U beklersem s27U beklerim S27 çıkınca S28 beklerim ve sonsuz bir döngüye girer s26 nın...
Tekno 47 satıcısından 0 telefon alacağım
S25 ultra 39.300 tl
İphone 16 pro max 53.000 tl
Sizce hangisini almalıyım samsung s22 kullanıyorum şu an ve samsung s9 ultra tabletim var
S22 den memnun değilim ayrıca
Hangisini alayım
Başka telefon önerisine açık değilim