Yasinnzwb isimli üyenin son içerikleri

1. Y

13 yaşinda latte içilirmi

Sağlığıma zararı olurmu Tam ismi latte macchiato
  2. Y

Ps4 pro destehi bitince aşahıyı oku

Soru1:(Ps4 pro destehi bitince fortnite gibi online oyunlar oynana biliyomu ve tam olarak ps4 un destehi bitince ne oluyo anlata bilirmisiniz?) Soru2: ps4 ile ps4 pronun destehi ayni anada mi kesilecek yoksa. Ps4 ile ps4pro aynı anda kesilemeyecekmi?? !!LÜTFEN BÌLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI...
  3. Y

Görüntu gelmiyor rtx 3060 ti

Knk monitöre neyle bahliyon PC yi 1680691708 Evde hdmı kablsou varsa onla dene yada başka bı kabloyla 1680691723 Büyük ihtimalle sıkıntı kabloda
  4. Y

PS4 destehi bitince ne oluyo??

PS4 destehi bitince tam olarak ne oluyo bilgili arkadaşlar anlata bilirmu mesela online fortnite gibi oyunları oynayabilecemmi?????? Ve başka ne oluyo??
  5. Y

PS4 pro ile PS4 destehi nezaman kesilir ve aynı andamı??

Yani satınca belki ps5 alırım ama alamaya bilir PS4 pro parasına direksiyon seti alırım belki siz olsanız bu saydihim 5 oyunu satarmiydiniz
  6. Y

Yanındaki 5 oyunuda mi satam? : Farcry5, watchdogs2,geta5,crew2,hitmen3
  7. Y

Yani en iyisi ps4 promu satam mi ?
  8. Y

PS4 pro 2016 da çıktıysa PS4 2013 te çıktı demi yani PS4 destehi 2025 te bitse PS4 pro 2028 de mi bitecek doğrumu duşunuyom bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun ona göre satıp satmayacahımı düşüneceem?????
  9. Y

PS4 proyu ne yapam aşahıyı okuyun

Knk bişey sorucam destehi bitince ne oluyordu kısaca? Online oyun oynaya biliyonmuyduk???
  10. Y

PS4 proyu ne yapam aşahıyı okuyun

Merhaba arkadaşlar. Elimde bitane PS4 pro var konsolu 3-4 yıl önce aldım lakin sadece :geta5, watchdogs2,crew2,hitmen2,farcry5,god of War ve fortnite oynadım sizce konsolu satammi yoksa daha oynanacak oyun varmı ama satmasam destehi bitiyo hangisi daha mantıklı ?? Bilgisayarım var PC al demeyin!!
  11. Y

40.000 TL'ye Topladığım Sistemde bir sorun varmı

Yok knk eskihi yok ta AMD ekran kartı önermem onun yerine rtx al daha güzel genede sana kapmiş 1680642638 Intel+ rtx güzel oluyo AMD önermem
  12. Y

Elimdeki PS4 Pro'yu Satmalı Mıyım?

Ama söyle bişey de var ben PS4 pro 4. Sınıftayken aldım sadece 6-7 tane oynunu oynadım ama onlarda güzel oyun fortnite, god of War ,geta5,farcry5,watchdogs2,crew2 bide hitmen2 yani bu kadar PS4 u zaten 3-4 yıl kullandim 1680641737 Peki PS4 umu şuan satarsam o 5 oyunuda veriyimmi ??
  13. Y

Knk tmm da ileride ps5 pro çıkar bu sefer 1680641341 + PS4 pro hesabımı ne yapam bide 5 tane diskli PS4 oyunu var elimde onlaridami satam? Hem diyolarli ps5 pro çikicak? ??
  14. Y

Anlamadım PS4 proyu satammi yani?? 1680641083 Ama direksiyon seride değer kaybediyo 1680641101 Kullanıyorsun yani sonuçta 1680641148 Yok ekran kartına upgridw falan lazım değil knk ekran kartım 3070
  15. Y

Merhaba arkadaşlar elimde bitane PS4 pro var PS4 proyu ne yapam diye düşünüyom bilgisayarım var o yüzden PC al demeyin çünkü var bilgisayarimda sizce hangisini yapam. Yol 1: PS4 pro yu saticam. Yol2: PS4 proyu satmiyacam. Ama destehi bitiyo ??? Satmasamda sikintı??? Yol3: PS4 proyu satıp ps5...
Geri