Yavuz KAYIŞ isimli üyenin son içerikleri

1. Yavuz KAYIŞ

Yardım 2.El 3-4 k ekran kartı tavsiyesi

Yardımın için teşekkür ederim 3500 tl ye yakınımda 1660 ti buldum alıyorum süperden iyi midir
  2. Yavuz KAYIŞ

Hocam 5500xt ile ne kadar farkı olur
  3. Yavuz KAYIŞ

3-4 bin tl arası bütçem var İkinci el bir ekran kartı arıyorum oynadığım oyunlar belli ETS 2 ve fh5 sahibindende fiyat makası çok değiştiği için karar veremedim 3k ya rx580 8gb 3.5k ya 1660 s 4 k ya 5500xt 2.9 k ya 1650 Nasıl bir tercih yapmalıyım şimdiden teşekkürler sistemim R5 1600AF...
  4. Yavuz KAYIŞ

İ3 laptopum yükseltme önerisi

Cevabınız için teşekkür ederim almışken m2 almayı düşünüyorum 240 gb dolaylarında bişey orta halli
  5. Yavuz KAYIŞ

Teşekkür ediyorum cevabınız için Üstündeki 4 takılı kalıp yanına bi 16 gb alıp 20 gb ram yapsam Ssd de orta halli 240 gb felan yeter bana
  6. Yavuz KAYIŞ

Hocam ne tavsiye edersiniz Ram ve Ssd için 1702731415 Hocam ne tavsiye edersiniz Ram ve Ssd için
  7. Yavuz KAYIŞ

İkisini aynı anda kullanınca yavaşlama yapar mı
  8. Yavuz KAYIŞ

Arkadaşlar zamanında baya ucuza aldığım bi bilgisayar ilk aldığımda da yavaştı fakat Şuan aşırı yavaşladı ders çalışmak amaçlı ve ufak çaplı oyunlar için yükseltmek istiyorum fiyat performans bandında ne gibi iyileştirmeler yapabilirim hızlanır mı fazla bi depolama ihtiyacım yok şimdiden...
  9. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

Ne bakımdan grafik veya hız olarak mı
  10. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

Hocam ben bide yanlış yazmışım Öne değil series s olacakmış
  11. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

Fazla değişik oyunlar seven biri değilim Ama xboxta forza serisi ilgimi çekiyor birader de futbol oyunları seviyor yani pes oynarken fark olur mu ikisi arasında
  12. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

~10k bütçem var üstüne de çıkabilirim Pes Fifa oynatacak bir konsol arıyorum Bu fiyat bantlarına baktığımda oneS ve Ps4 çıkıyor sizce hangisini almalıyım. Bana Xbox daha avantajlı gibi geliyor gamepass dolayısıyla teknik değerlerden anlamam Kolda önemli değil
  13. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Kusura bakma bildirim gelmemiş kabul ettim geri istek attım
  14. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Arkadaşlar selam Photoshop ile ufak bir yazı düzenlemem lazım fakat Photoshop bilmiyorum ücreti mukabilinde bilen biri bana ulaşabilir mi Instagram: yavuzkayis_
Geri