Neler Yeni

Xbox mı PS mi almalıyım

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
~10k bütçem var üstüne de çıkabilirim
Pes Fifa oynatacak bir konsol arıyorum
Bu fiyat bantlarına baktığımda oneS ve Ps4 çıkıyor sizce hangisini almalıyım. Bana Xbox daha avantajlı gibi geliyor gamepass dolayısıyla teknik değerlerden anlamam
Kolda önemli değil

Afur

80+
Bence Series S al. Hem de yeni nesil konsol.

NespaY

80+ Silver
Bu fiyat bantlarına baktığımda oneS ve Ps4 çıkıyor sizce hangisini almalıyım. Bana Xbox daha avantajlı gibi geliyor gamepass dolayısıyla teknik değerlerden anlamam
Kolda önemli değil
PS özel oyunları bile alman için bir sebep veriyor çünkü cidden PS oyunları bir başka kaliteli oluyor.

Afur

80+
Eski nesil konsol almanı önermem. Bir kaç sene sonra bu konsollara Fifa çıkacağını zannetmiyorum. 7 bin bandında yeni nesil konsol almak daha mantıklı olur o da Series S

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS özel oyunları bile alman için bir sebep veriyor çünkü cidden PS oyunları bir başka kaliteli oluyor.
Fazla değişik oyunlar seven biri değilim Ama xboxta forza serisi ilgimi çekiyor birader de futbol oyunları seviyor yani pes oynarken fark olur mu ikisi arasında

Afur

80+
Fazla değişik oyunlar seven biri değilim Ama xboxta forza serisi ilgimi çekiyor birader de futbol oyunları seviyor yani pes oynarken fark olur mu ikisi arasında
Pes diye bir oyun kalmadı ki :D Pes'i bilmem ama yeni nesil konsollarda Fifa daha gerçekçi ve daha fazla efekt/animasyon var. Ayrıca yeni nesil konsollara ve PClere özel yeni motorla yapılıyor oyun. Eski konsollarda Fifa 22 ne ise yeni oyunda hemen hemen o grafiklerle çıkarılır, Fifa 23'de olduğu gibi.

Bor4

80+ Bronze
Series s önermem bende vardı hiç tatmin etmedi 900 p ileride yenilerim dersen ps4 pro al özel oyunları oyna sonra satıp ps5 geçersin

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pes diye bir oyun kalmadı ki :D Pes'i bilmem ama yeni nesil konsollarda Fifa daha gerçekçi ve daha fazla efekt/animasyon var. Ayrıca yeni nesil konsollara ve PClere özel yeni motorla yapılıyor oyun. Eski konsollarda Fifa 22 ne ise yeni oyunda hemen hemen o grafiklerle çıkarılır, Fifa 23'de olduğu gibi.
Hocam ben bide yanlış yazmışım Öne değil series s olacakmış

Afur

80+
Series s önermem bende vardı hiç tatmin etmedi 900 p ileride yenilerim dersen ps4 pro al özel oyunları oyna sonra satıp ps5 geçersin
Kullandığın TV veya monitörden kaynaklı o, 2k desteği var konsolun.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Ne bakımdan grafik veya hız olarak mı

Afur

80+
Hocam ben bide yanlış yazmışım Öne değil series s olacakmış
Ben eski nesil konsol almanızı önermem alıyorsanız PS5 veya Series S/X almanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorunun cevabını verdim. 125 FPS / 1440P desteği var S'in.

Cihangir

80+ Gold
Kolda önemli değil
oyunlara göre alın hocam. 2 konsoldaki oyunlara bakın hangilerini oynarım diyosanız ona göre konsol aldın

Bor4

80+ Bronze
Aynı tvde pc bağladım oyun taş gibi daha önce farklı konsollar kullandım onlarda güzel 2 k desteği var ama bazı oyunlarda genellikle indie oyunlar fifa bile 1080 p 60 fps az araştırıp konuşsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son mesajıma bakın anlarsınız

Top Bottom