Fiyatların. Düşmesinden değilde yazın çalışıp yaza kadarda para biriktirip Eylül yılbaşı gibi bu tarihlerde almayı düşünüyorum bakıcazBen de bekliyorum şimdilik. Hükümet giderse (inşallah) fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum.
Zaten fiyatları çok düştü. Sony'nin çekilme durumundan dolayı. 13500'e dijital sürümünü alabilirsiniz.Baya iyi fiyat bu arada sıfır mı acaba kesinlikle alacak olan alsın.
İnşallah alırsın. Ben bu paraları ödemek istemediğim için almıyorum. Tabi seçimde istenilen sonuç gelmezse daha fazla ödemek zorunda da kalabiliriz o da ayrı bir durum. Zar atıyorum bakalım hayırlısı.Fiyatların. Düşmesinden değilde yazın çalışıp yaza kadarda para biriktirip Eylül yılbaşı gibi bu tarihlerde almayı düşünüyorum bakıcaz
Sıfır yazıyor. Ama 30 gün içinde teslimat yapılıyormuş. Mağaza da yeni kurulmuş. Riske atmak istemeyenler 1000 daha koyup 13500'e dijital versiyonunu alabilirler.Ben fiyatlar düştüğünde sıfır 14.750 TL aldım 1216A diskli versiyon sizin atığınız link de baya düşük fiyat eğer kapalı sıfır ise mükemmel fiyat.
İnşallah sende alırsın aslında benim acil değil yani olsada olur olmasada belki hiç ps4 pro işine girmem alıyorsam direkt 5 yapıştırmak daha iyi gibi geldi şimdi bakıncaİnşallah alırsın. Ben bu paraları ödemek istemediğim için almıyorum. Tabi seçimde istenilen sonuç gelmezse daha fazla ödemek zorunda da kalabiliriz o da ayrı bir durum. Zar atıyorum bakalım hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır yazıyor. Ama 30 gün içinde teslimat yapılıyormuş. Mağaza da yeni kurulmuş. Riske atmak istemeyenler 1000 daha koyup 13500'e dijital versiyonunu alabilirler.
Evet sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum sizlereİnşallah sende alırsın aslında benim acil değil yani olsada olur olmasada belki hiç ps4 pro işine girmem alıyorsam direkt 5 yapıştırmak daha iyi gibi geldi şimdi bakınca