Neler Yeni

Xbox mı PS mi almalıyım

Afur

80+
Aynı tvde pc bağladım oyun taş gibi daha önce farklı konsollar kullandım onlarda güzel 2 k desteği var ama bazı oyunlarda genellikle indie oyunlar fifa bile 1080 p 60 fps az araştırıp konuşsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son mesajıma bakın anlarsınız
Ayarlardan çözünürlüğü ayarlanabiliyor. Benim yeterli bilgim var, bence siz araştırıp konuşun. Eski nesil konsol aldırmaya çalışıyorsun adama...

Bor4

80+ Bronze
Ayarlardan çözünürlüğü ayarlanabiliyor. Benim yeterli bilgim var, bence siz araştırıp konuşun. Eski nesil konsol aldırmaya çalışıyorsun adama...
Canım kardeşim ayarlasan ne olucak oyun 1080 p git digital foundry izle ne bilim series s graphics resolotion filan yaz oyun İsmini yazıp gör cahil cahil konuşma 900 p alet diyorum arkadaş isterse alsın ama övme şu aleti

İzle bakalım series s 2 k mı 1080 p mi bazı oyunlar 2 k oda 30 fps

Afur

80+
Canım kardeşim ayarlasan ne olucak oyun 1080 p git digital foundry izle ne bilim series s graphics resolotion filan yaz oyun İsmini yazıp gör cahil cahil konuşma 900 p alet diyorum arkadaş isterse alsın ama övme şu aleti

İzle bakalım series s 2 k mı 1080 p mi bazı oyunlar 2 k oda 30 fps
Cahil cahil konuşan sensin kardeş. Eski nesil konsolu yeni nesil konsoldan daha iyi diyip, yeni nesil konsolu yeriyorsun. Aletlerin 2si de vardı bende. Sana önerim git bir oyun salonuna, PS4'den ve S'den Fifa 23ü aç. Bak bakalım görüntü kalitelerine sonra konuş. Ben aleti övmüyorum ayrıca yeni nesil konsol dururken eski nesil almak saçmalıktır.

Bor4

80+ Bronze
Cahil cahil konuşan sensin kardeş. Eski nesil konsolu yeni nesil konsoldan daha iyi diyip, yeni nesil konsolu yeriyorsun. Aletlerin 2si de vardı bende. Sana önerim git bir oyun salonuna, PS4'den ve S'den Fifa 23ü aç. Bak bakalım görüntü kalitelerine sonra konuş. Ben aleti övmüyorum ayrıca yeni nesil konsol dururken eski nesil almak saçmalıktır.
Bendede vardı canım dostum ben ne dedim series s alırsa alsın ama bilsinki grafikler kötü öyle para veripte yeni nesil uçmalı kaçmalı grafik beklemesin grafik olarak ps4 pro one x bile daha iyi ama arkadaş yeni nesil alet alsın tabikide uzun ömürlü olur sadece grafikler tatmin etmez

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Türkiyede PS diye bir şey yok eğer zengin değilsen o oyunlara o fiyatları vereceksen al.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Haberin yokmuş tamam bunu yazdığına göre seni biraz aydınlatayım GamePass mi iyi PS Plus mı öğen
PS+ Extra = 509 PS5/PS4 oyun var Xbox Game Pass de = 368 Xbox Series/Xbox One oyunu var.
burada PS1 PS2 PSP ve PS3 oyunları sayılmadı aynı şekilde Xbox tarafında Xbox 360 ve Xbox Original oyunları sayılmadı yani sistem olarak PS Plus da daha güncel ve daha fazla oyun var kaliteyi katmıyorum bile.
:D ya isterse 1000 oyun olsun boşa bak. Adamlar yeni çıkardıkları oyunları tak diye getiriyor mu da konuşuyorsun. Al ps plusı yıllar sonra oynarsın getirdikleri oyunları aynen.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
PS4 PRO al sonra satarsın PS5 alırsın satarken en fazla zarara girmeyeceğin konsol PS4 PRO
Bu konumu da kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum.
Dostum benim zaten durumum var ben iki servis sistemini de kullanmıyorum direkt alabiliyorum oyunları ama türkiye şartlarında gamepass ile kapışamaz ps plus bu kadar basit.

Bor4

80+ Bronze
Haklısın bencede gamepass oyun sayısında önde ama içinde adam akıllı oyun yok ilk günden gelen oyunlar çöp tek merak ettiğim starfield onuda pcde gamepass den oynuycam yanlış anlama her ay gamepass alıyorum ama pek fazla saran oyun yok bethesda oyunları dışında bence
:D ya isterse 1000 oyun olsun boşa bak. Adamlar yeni çıkardıkları oyunları tak diye getiriyor mu da konuşuyorsun. Al ps plusı yıllar sonra oynarsın getirdikleri oyunları aynen.

Dostum güzel pc var yanına ps4 pro oyun + ssd + 1 yıllık ps plus alırım ps5 e özel oyun gelincede proyu aldığım fiyata yada 500-600 altına satarım mis gibi yada özel tasarım pro alırım az daha verip 1 sene 2- sene sonra çok fena kar yaparım
PS4 PRO al sonra satarsın PS5 alırsın satarken en fazla zarara girmeyeceğin konsol PS4 PRO
Bu konumu da kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,877
Üyeler
164,927
Son üye
amityamity159
Top Bottom