PlayStation 5 mi yoksa Xbox series x mi

Arkadaşlar ben güzel hikayeli oyunlar seven bir insanım bunun için 2 konsol arasında kaldım. Araştırma sonucu gamepass ve ps plus diye şeyler de gördüm. Sanırım ki güzel oyunlar bu 2 platform da yok.

Hangisini almalıyım hem maddi yönden sıkıştırmayacak beni hem de hikayeli güzel oyunlar oynatacak

Assasins Creed coD benzeri vs vs
pc almayı düşündün mü?

eğer bütçe kısıtlıysa ve ucuz yollu bir şey arıyorsanız ikinci el series s. Sıfırı değmez o paraya

eğer bütçe kısıtlıysa ve ucuz yollu bir şey arıyorsanız ikinci el series s. Sıfırı değmez o paraya
series s kendim kullanıyorum 2021 den belli iyi cihaz ama cihaz depolama yetersiz 1 tb olan sürümü şart harici aparatları çok pahalı ve bulamıyorsun xbox alınıcak ise depolaması yüksek cihaz alınmalı

series s kendim kullanıyorum 2021 den belli iyi cihaz ama cihaz depolama yetersiz 1 tb olan sürümü şart harici aparatları çok pahalı ve bulamıyorsun xbox alınıcak ise depolaması yüksek cihaz alınmalı
1TB mı varmış?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Elinde oyun oynayabileceğin bir bilgisayar varsa ps5 yoksa xbox al. Konsol işi artik zevk işine kaciyor

pc almayı düşündün mü?
Evet ama istediğim pc 100k buluyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özel oyunları oynamadıysan kesinlikle ps5. Eğer satarsan çok daha kolay satarsın. Ps plusda aylık ödeme ile birçok oyun var. Xbox series x alıp satan biri olarak diyorum. Bu arada bütçe varsa pro al.
Bütçe yok, dusunucem teşekkürler

Geri