Neler Yeni

Xbox mı PS mi almalıyım

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Anlamazlar dostum. Bunlar PS5/SX ile SS'i kıyaslıyorlar. Utanmasalar konsolu daha da kötülemek için PS3, SS'den daha iyi derler. Yeni çıkmış her yeni konsolda bazı yazılım vb. hatalar olabilir ve bunlar zamanla düzeltilir. PS4 ilk çıktığında acaba şu anki halinde miydi diye de sormak lazım savunanlara...
2018'te akıcı oynadığım 30 FPS GTA Online artık 10 fps vermekte zorluk çekiyor ve RPM Artıyor. Bide 360 GB depolamaya laf edenler var. 7000TL'Ye sıfır ps4 500gb alacağına git 5000TL'ye git 2. el 360 gb XBOX SS yanına da 1000TL'ye 1TB depolama al birdaha konsola laf edebiliyorlarmı. 15 fps Exclusive oyunlarınızda iyi oyunlar xd.(Şimdi Exclusive PS4'e optimize edilip 30fps yapılmış diyen çıkacak konsol uncharted 4'ü açınca fan supra lastik testindeki tekerleklere dönüyor :ROFLMAO: )

Bor4

80+ Bronze
2018'te akıcı oynadığım 30 FPS GTA Online artık 10 fps vermekte zorluk çekiyor ve RPM Artıyor. Bide 360 GB depolamaya laf edenler var. 7000TL'Ye sıfır ps4 500gb alacağına git 5000TL'ye git 2. el 360 gb XBOX SS yanına da 1000TL'ye 1TB depolama al birdaha konsola laf edebiliyorlarmı. 15 fps Exclusive oyunlarınızda iyi oyunlar xd.(Şimdi Exclusive PS4'e optimize edilip 30fps yapılmış diyen çıkacak konsol uncharted 4'ü açınca fan supra lastik testindeki tekerleklere dönüyor :ROFLMAO: )
Ben series s i beğenmedim satıp rx 6600 pc aldım pc yanına da konsol olarak en mantıklısı Ps o yüzden 4 pro alıcam temiz model fan sesi olmayan model 7216 b yada özel sürüm ps5 e özel oyun gelince ps5 geçicem hem zararda etmiş olmam aynısı da arkadaş önerdim alsın 2-3 seneye satıp series x ps5 alsın diye

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Ben series s i beğenmedim satıp rx 6600 pc aldım pc yanına da konsol olarak en mantıklısı Ps o yüzden 4 pro alıcam temiz model fan sesi olmayan model 7216 b yada özel sürüm ps5 e özel oyun gelince ps5 geçicem hem zararda etmiş olmam aynısı da arkadaş önerdim alsın 2-3 seneye satıp series x ps5 alsın diye
PS5 mantıklı fikir zaten ama eleman zamanında 3300 TL'ye satılan konsolu o zamanlarda 6000tlye bulunan ve oyunlarda bi hayli kasan ps4 ile kıyaslar ise buna enayilik deniyor maalesef.

• Beğen
Reaksiyonlar: Afur

Bor4

80+ Bronze
PS5 mantıklı fikir zaten ama eleman zamanında 3300 TL'ye satılan konsolu o zamanlarda 6000tlye bulunan ve oyunlarda bi hayli kasan ps4 ile kıyaslar ise buna enayilik deniyor maalesef.
Ben ps4 değil pro ile kıyasladım şuan pro ile series s hatta bazen pro bazen series s önde uzun kullanım series s daha iyi grafik ps4 pro olur üslubuna dikkat et enayi menayi

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Umarım bir an önce Series S konsoluna geçersin ve konumun altına imzanı atarsın.
Umarım demek pek uygun olmaz ben zamanında detaylı bir test ettim ve elimdeki ps4den daha iyi olduğunu belirttim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ps4 değil pro ile kıyasladım şuan pro ile series s hatta bazen pro bazen series s önde uzun kullanım series s daha iyi grafik ps4 pro olur üslubuna dikkat et enayi menayi
PS4 / PRO serisinin desteğinin 2 yıla bitmesi ve GTA 6 gibi yeni nesil bi oyunu almayacağını söylüyorlar.

Umarım demek pek uygun olmaz ben zamanında detaylı bir test ettim ve elimdeki ps4den daha iyi olduğunu belirttim.

PS4 / PRO serisinin desteğinin 2 yıla bitmesi ve GTA 6 gibi yeni nesil bi oyunu almayacağını söylüyorlar.
Onun yerine nesil boyu gidecek bi konsolu neden almasın millet?

Afur

80+
PS4 Pro başlangıç fiyatı 11500 TL, bu konsola o kadar para bayılacağıma üstüne 1000 daha koyar PS5 alırım. > PS5

Bor4

80+ Bronze

Onun yerine nesil boyu gidecek bi konsolu neden almasın millet?
Pronun desteği bitse banane dostum taş gibi pc var ben proyu özel oyun için istiyorum zaten ssd taksam ps5 e oyun gelene kadar beni götürür zaten özel oyunlarda ps4 pro - ps5 aynı duruyor grafik olarak forbidden west ve ragnarök bile neredeyse aynı duruyor

PS4 Pro başlangıç fiyatı 11500 TL, bu konsola o kadar para bayılacağıma üstüne 1000 daha koyar PS5 alırım. > PS5
2. El alıcam kanka ayrıca sıfır ps5 15 k ikinci el ps5 13 ikinci el pro 8-9 k zaten ben ps5 e oyun gelince ps5 alıcam şimdi alette oyun yok ps5 alsamda aynı grafik pro alsamda aynı grafik özel oyun dışında kullanmam zaten pc var yetiyor

Afur

80+
2. El alıcam kanka ayrıca sıfır ps5 15 k ikinci el ps5 13 ikinci el pro 8-9 k zaten ben ps5 e oyun gelince ps5 alıcam şimdi alette oyun yok ps5 alsamda aynı grafik pro alsamda aynı grafik özel oyun dışında kullanmam zaten pc var yetiyor
Attığım linke bak. Paranız varsa kaçırmayın.

Bor4

80+ Bronze

Afur

80+
Kanka Eylül gibi alıcam ya ama iyi fiyat 0 ürüne göre
Ben de bekliyorum şimdilik. Hükümet giderse (inşallah) fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,894
Üyeler
164,927
Son üye
ShadowShairan
Top Bottom