yek233 isimli üyenin son içerikleri

1. yek233

Toptan e pin nereden alınır?

Merhabalar. Bugün günümüzde "e pin" denilince akla gelen birden fazla site var. Bende biraz bakınca, "bu siteler bu e-pinleri nereden tedarik ediyor?" diye merak ettim. Sahiden, e pin siteleri sattıkları e pinleri nasıl elde ediyor? Bizim de toptan elde edip satmamız, kullanmamız mümkün olur mu?
  2. yek233

İlhan Şen ile Abdullah Hacıgül aynı kişi olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Bu iki kişiyi çok benzetiyorum. Aralarında bir bağ var mı, çok merak ettim :)
  3. yek233

Çözüldü✓ Sistemim kaç lira eder?

İnşallah, çok teşekkür ederim bu arada.
  4. yek233

Hocam baya oyun oynatıyor ya, şu gündemdeki oyunların çoğunu oynatıyor. Ama bilmiyorum, bakacağız artık. Bunu bir an önce güzel fiyata satıp monitör almak istiyorum..
  5. yek233

Oda doğru hocam. Ama 3000'e belki zorlanırsa, zararları çözmüş olurum en azından. 1687985024 3000'e zorlayayım diyorum, umarım başarabilirim
  6. yek233

Kaç olabilir hocam, kaça zorlanır bu sistem?
  7. yek233

Selamlar öncelikle. Benim sizden yardıma ihtiyacım var. 2.el, emek emek topladığım bir sistem var bende. Ama kaç lira eder bilmiyorum?? Sistemin özellikleri: Q9400 4 Cekirdek islemci Snowman m200 islemci sogutucu G41M P33 Combo anakart 300 W psu 12 cm rainbow fan 120 gb ssd 360 gb hdd 4 gb DDR 3...
  8. yek233

Çözüldü✓ Sinerji Bilgisayar'dan Ekran Kartı Alınır mı?

Evet, piyasa gerçekten kötü durumda, umarım halledeceğiz bir şekilde. Teşekkürler deneyiminizi anlattığınız için. 1686862266 O siteyi birçok kişi öneriyordu, ama bazılarıda gerçekten çok şikayetci. Ürüne siteden baktım, 2. el gibi gözükmüyor hatta 11 Haziran gibide almışlar v.s.. Ama şikayet...
  9. yek233

Bütçe yeterse 2000 lira fazla verip en güvenilir siteden alacağım. Eğer yetmez ise şansımızı deneyip bir maceraya çıkacağım ve onunla uğraşacağım. Umarım sağsalim kartı elime düzgünce alabilirim..
  10. yek233

Çözüldü✓ 20 K Laptop Önerisi!

Buraya o fiyat bandında, birsürü güzel laptop modeli bırakıyorum. Acer Nitro 5 Hp Victus Hp Omen Asus TUF A15 Asus TUF F15 Asus ROG Strix G15 MSI KATANA GF76 Ve ısınma konusunda sorun yaşamam, boşta ısınsa bile çok güzel soğuturum v.s derseniz son olarak Monster Abra A5 Monster Abra A7...
  11. yek233

Yardım Monitör karşılaştırması

Hocam Lenovo hiç kullanan v.s görmedim ben. Bilindik bir marka olduğu için Asus almanızı öneririm ben. İşte buraya link atıyorum...
  12. yek233

1686842674 Bir düşüneceğim, çok teşekkürler..
  13. yek233

Bir ekran kartının sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum. Muhtemelen güvenlik bandına bakardım. Başka bunun için bir yol var mı? 1686819924 2.El falan gönderiyor demişler o yüzden bi uzaktan bakıyordum. Bide alacağım üründe çok fiyat farkı olunca, ister istemez kuşkuya düştüm.
  14. yek233

Bilirsiniz ki, hazır kasalar konu olduğunda çoğu youtube kanallari Sinerji Gen'i öneriyorlar. Hatta hazır kasa yapıp, bu siteden satışa sunuyorlar. Ben bu siteyi araştırdığım zaman çok şikayet olduğunu v.s gördüm. Ama şayet, youtube kanallarıda bu sitenin linkini koyduğu için arada kaldım. Bende...
Geri