Yenigelenkisi isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Kablonet ve mesh sistem hakkında...

Yazın ortasına doğru taşınacağım evde kablonet var ve DOCSIS 3.0 üzerinden internet veriliyor. Evin plani bu şekilde. Modem TV yanında olacak. İnterneti en uç odaya kablosuz olarak ulaştırmak istiyorum. Bunun için mesh sistem kurmayı düşünüyorum. 4 portlu DOCSIS 3.0 modem almayı bir portunu...
  2. Y

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Heykele secde eden yok kabadan sallamayın
  3. Y

Yardım Çorlu da oturan ve kablo net kullananlar

İyi günler.. Çorlu da oturup kablonet kullananlar varsa kopma durumları bağlantı kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?
  4. Y

Sizce hangi internete abone olayım?

Netgsm de bakır kablo üzerinden verilen hattın nakil ücreti 1450 TL .. Fiber üzerinden verilen hattın nakil ücreti 650 TL. Bakır değerlendi ya ona göre fiyat veriyorlar demek ki😁😁🤣🤣
  5. Y

Normal eski tip kablo TV kutusu var ama fiber ile geliyor demek ki
  6. Y

Fiber yok...
  7. Y

Alıyor alıyor hatta yeni abonelik gibi alıyor
  8. Y

Şu anda VDSL olarak netgsm kullanıyorum zaten. 1744996977 Gigafiber yok kontrol ettim.
  9. Y

Çok teşekkürler. Telkomnet daha akla yatkın onu takip edeyim
  10. Y

Bu her firmada böyle. Nakil ediyorum deyin sıfırdan abonelik parası istiyor
  11. Y

Kablonet fiber olarak vadettigi hızı tam hatta üstünü veriyor diyorlar. Telekom altyapısı üzerinden kablonet alınabiliyor o zaman tam hız vermeme durumu olabilir. Tavsiyeniz nedir kablonet mi Telekom altyapısı mi?
  12. Y

İyi günler. Yaz aylarında ( temmuz sonrası) yeni bir eve taşınacağım. Kablonet altyapı sorgulamasında Bu şekilde bilgi veriyor. Telekom altyapısı sorguladığımda Bu şekilde bilgi veriyor . Acaba hangisini baglatsam? Şu anda netgsm VDS kullanıyorum. Adres değişikliği yapınca sanki yeni...
  13. Y

Borsa yatırımı yapmak caiz midir ?

Caiz oynamak borsa mıdır?
  14. Y

Laptop/PC Bluetoothuna direkt bağlanabilen gamepad

Başlıkta da belirttiğim gibi laptop veya PC de bulunan dâhili Bluetooth a bağlanabilen gamepad almak istiyorum. 2 adet alacağım. 2 si de aynı anda bağlanabilir olması lazım..
  15. Y

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

Heee komik jojuk seni
Geri