Kulaküstü bir kulaklık aldım fakat ses kalitesi olsun ve başka sebeplerden dolayı iade etmek istedim ve gönderdim fakat satıcı HİJYEN ÜRÜNÜ olarak nitelendirdi ve iadeyi paket açıldığı için iptal etti trendyol asistanıyla konustum ve kulaküstü kulaklıkların hijyen kapmasına girmediğini söyledi...
Sanırsam Keanu Reeves in oynadığı bir filmdi başlangıçta kış mevsiminde yolda kalmış bi kadını kurtarıyordu evine davet ediyordu ama bunlar aslında bu adamı öldürmeye çalışıyorlardı pembe saçlı bir adam vardı filmde adı nedir bilen var mı?
şuan türktelekomun 35mbps lik paketini kullanıyorum dün eve fiber altyapısı geldi ve internetimi 1000mbps ye kadar çıkartabiliyorum. Şuan 35mbpslik paketin taahhütu var eğer fiber internete geçmek istedigimi soylersem cayma ödemek zorunda kalir miyim? Operatör yine Türk telekom olacak
Eminim çoğu insan saçlarındaki kepek ile mucadale ediyordur ben de bunlardan birisiyim neden oldugunu bilmiyorum ve cozumunude bilmiyorum bu kepek sorunu nasil cozulur bilen varsa sevinirim