Yiğit kaya isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Minecraft 1200 tl ye alınır mı?

Teşekkür ederim alacağım minecraft zaten öyle bi oyunki her türlü değer bencede teşekkür ederim tavsiyeler yorumlar için
  2. Y

İndirime en son 2 yıl önce falan girmişti diye hatırlıyorum yıl dönümü falan diye suan yakınlarda da girmez büyük ihtimalle o yüzden alıcam galiba
  3. Y

Arkadaşlarla mc oynamak istiyoruz modlu falan ama 1200 tl alınır mı indirime girmiceğini düşünüyorum modlu oyniyacağımız için yapacağımız şeylerin sınırı yok diye düşünerek değeceğini düşünüyorum öbür türlü mod kurması falan sıkıntılı işmiş galiba yapamadık biz ayrıca farklı bir şey önericek...
  4. Y

Stats.fm uygulaması sınırsız satın alınır mı?

Spotify veya apple music için bilgiler gözüküyor daha detaylı şekilde 60 tl için gayet güzel ama 250 tl için pahalı olduğu için 60 tl ye düşermi acaba diye öğrenmek istedim bende
  5. Y

Stats.fm uygulaması sınırsız satın alınır mı?

Stats fm uygulaması sınırsız satın alınır mı kullanan var mı 250 tl 600 den düşmüş gözüküyor yenilerde 60 tl ye aldım diyen gördümde düşermi 60 tl ye elimdeki indirimi de kaçırmak istemiyorum yakınlarda alan birileri varsa bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler
  6. Y

Dün gece kullanıyordum şu anda wifi bozuldu nedeni ne olabilir?

Forumun amacı yardımlaşmak açtığım konununda amacı teknik sorunu çözmek zaten siz buraya gelip yarım bilgi veriyorsunuz taksit taksit bilgi veriyorsunuz gibi şeyler söylerek mesajları okuyup anlamadan yorum yaparak sadece art niyetinizi ortaya çıkarıyorsunuz maalesef önerdiğiniz şeylerde hiç...
  7. Y

Daha dün kullandığımı belirttiğim kısımdan sonra formattan sonra driver kurmadığımı nasıl düşündünüz tam anlayamadım ama neyse. 2. Olarak ben diyorum ki bilgisayarda wifiler gözükmüyor siz internet var mı diyorsunuz sizce internet var mı yok mu? Veya diyelim ki internet yok hiç bir yerde ve...
  8. Y

Cs2 seçkin nasil alinir ?

Şuan papara kullanılıyor diye biliyorum sadece limit sınırı var
  9. Y

windows updateye nasıl giriyor derken? Zaten güncelleme olduğu görünüyor ama yüklenmiyor internet olmadığı için sürücüleride başka aygıttan flash bellek aracılığıyla kurdum. Ne anlatmaya çalıştığınızı tam olarak hiç anlamadım
  10. Y

Msi b650m gaming plus wifi 1749376435 Win 11 kullanıyorum hocam büyük ihtimalle yazılımsal olduğunu düşünüyorum güncellemeler ile ilgili falan
  11. Y

Valla driver güncel gözüküyor herhangi bir driver hatası gözükmüyor rz616 wifi olarak geçiyor ağ bağdaştırıcının adı galiba internette pek bir yeni driver göremedim zaten format atalı çok olmadı en son yüklediğimde günceldi acaba en kesin çözüm format atıp her şeyi tekrar kurmak mı diye düşünüyorum
  12. Y

Kasa hocam anakartın kendi kablosuz bağlantı şeyini kullanıyorum dün çalışan şey bugün çalışmıyor 1749375238 Galiba gamepadim ile ilgili o driver
  13. Y

Direkt hiçbir wifiyi görmüyor bilgisayar modemle ilgili değil
  14. Y

Anlamadım nerdeki wifi ışığına bakmam lazım anakartın üstündemi
Geri