Dün gece kullanıyordum şu anda wifi bozuldu nedeni ne olabilir?

Yiğit kaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Dün gece rahatca wfiyi kullanıyordum pc de şuan hiç bir wifi gözükmüyor wifi kullanılamaz yazıyor kullanılabilir ağlar hiç çıkmıyor nedenini bilen birisi var mı acaba herhangi bir hata kodu göremedim wifi ağı bulunamadı diyor sadece

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 49
Valla driver güncel gözüküyor herhangi bir driver hatası gözükmüyor rz616 wifi olarak geçiyor ağ bağdaştırıcının adı galiba internette pek bir yeni driver göremedim zaten format atalı çok olmadı en son yüklediğimde günceldi acaba en kesin çözüm format atıp her şeyi tekrar kurmak mı diye düşünüyorum
Benim laptopda da oldu. Format sonrası wifi yoktu. Büyük ihtimal yazılımsal hata da nasıl düzeltilir. Belki driverlar win11 destekliyor win10 attiysan ondan olabilir

anakartın nedir?
Msi b650m gaming plus wifi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim laptopda da oldu. Format sonrası wifi yoktu. Büyük ihtimal yazılımsal hata da nasıl düzeltilir. Belki driverlar win11 destekliyor win10 attiysan ondan olabilir
Win 11 kullanıyorum hocam büyük ihtimalle yazılımsal olduğunu düşünüyorum güncellemeler ile ilgili falan

Son düzenleme:
Msi b650m gaming plus wifi

Win 11 kullanıyorum hocam büyük ihtimalle yazılımsal olduğunu düşünüyorum güncellemeler ile ilgili falan
Olabilir. Güncelleme otomatik aldıysa. Updateden güncellemeleri cekebilirsin. Yada geri yükleme modundan dün calisan zamana geçebilirsin.

İnternet yoksa Windows Update'e nasıl giriyor?
Format sonrası, markalı bir sistemin kendi sistem yedeklemesinden değilse, sürücüleri senin bulup kurman gerekiyor.

İnternet yoksa Windows Update'e nasıl giriyor?
Format sonrası, markalı bir sistemin kendi sistem yedeklemesinden değilse, sürücüleri senin bulup kurman gerekiyor.
windows updateye nasıl giriyor derken? Zaten güncelleme olduğu görünüyor ama yüklenmiyor internet olmadığı için sürücüleride başka aygıttan flash bellek aracılığıyla kurdum. Ne anlatmaya çalıştığınızı tam olarak hiç anlamadım

windows updateye nasıl giriyor derken? Zaten güncelleme olduğu görünüyor ama yüklenmiyor internet olmadığı için sürücüleride başka aygıttan flash bellek aracılığıyla kurdum. Ne anlatmaya çalıştığınızı tam olarak hiç anlamadım
Taksit taksit anlatırsan biz de tahmin yürütüyoruz.

Komşulara bir sor, internetleri var mı. Belki internet kesik

Taksit taksit anlatırsan biz de tahmin yürütüyoruz.
Daha dün kullandığımı belirttiğim kısımdan sonra formattan sonra driver kurmadığımı nasıl düşündünüz tam anlayamadım ama neyse.
Komşulara bir sor, internetleri var mı. Belki internet kesik
2. Olarak ben diyorum ki bilgisayarda wifiler gözükmüyor siz internet var mı diyorsunuz sizce internet var mı yok mu? Veya diyelim ki internet yok hiç bir yerde ve telefonda kullandığım internette yok veya ben bakmadım hiç kafama göre konu açtım sizce bu mantıklı mı?

Daha dün kullandığımı belirttiğim kısımdan sonra formattan sonra driver kurmadığımı nasıl düşündünüz tam anlayamadım ama neyse.

2. Olarak ben diyorum ki bilgisayarda wifiler gözükmüyor siz internet var mı diyorsunuz sizce internet var mı yok mu? Veya diyelim ki internet yok hiç bir yerde ve telefonda kullandığım internette yok veya ben bakmadım hiç kafama göre konu açtım sizce bu mantıklı mı?
Sorununu kendin çöz o zaman. Bize niye soruyorsun? Biz mi gece geldik ve wifi'yını devre dışı bıraktık? Teknik servis de değiliz.

Sorununu kendin çöz o zaman. Bize niye soruyorsun? Biz mi gece geldik ve wifi'yını devre dışı bıraktık? Teknik servis de değiliz.
Forumun amacı yardımlaşmak açtığım konununda amacı teknik sorunu çözmek zaten siz buraya gelip yarım bilgi veriyorsunuz taksit taksit bilgi veriyorsunuz gibi şeyler söylerek mesajları okuyup anlamadan yorum yaparak sadece art niyetinizi ortaya çıkarıyorsunuz maalesef önerdiğiniz şeylerde hiç mantık çerçevesinde olmayan şeyler yardım edicekseniz açığım tabi ki ama etmeyerek amacınız köstek olmaksa iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri