Yiğit21 isimli üyenin son içerikleri

1. Yiğit21

Skyrim klavye mouse çalışmıyor

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?
  2. Yiğit21

Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım?

1 hafta önce kendime yeni bir sandalye almaya karar verdim fakat ofis koltuğu mu yoksa oyuncu koltuğumu alacağıma karar veremedim üstünde ders çalışmak ve zaman zaman da bilgisayarda vakit geçirmek için kullanacağım ve boyum uzun belimin rahat olacağı bir koltuk olmasını istiyorum bütçem 3000 tl...
  3. Yiğit21

Hesabım çalındı.Yazılımdan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sadece arkadaşa ders vermek adına küçük bir yardımsever. 1669923814 Maalesef o da yok başka bilgiler lazım.
  4. Yiğit21

Kendin için en iyisini yapmışsın.
  5. Yiğit21

Kardeşim bu kadar ne komik bana da söyle.Ben sadece bu işi yapan arkadaşa ders vermek istiyorum 1669923542 Konuşuyorum ama hesabın ilk adını istiyorlar bende pek hatırlamıyorum.
  6. Yiğit21

Geçtim ama onlar da pek bir şey yapamıyor. 1669923193 Hesap şu anda kullanılıyor. 1669923264 Kendisi kullanıyor. 1669923322 Öyle bir doğrulama yoktu.
  7. Yiğit21

Clash of clans oynuyordum bi arkadaş ben oyuna bir süre giremeyecem deyip benim hesabımda benim yerime oynayabilecek var mı diye sordu.Ben de yardımcı olmak isteyip ben oynarım dedim.Sonra arkadaş oyunun bağlı olduğu e postasını verdi ve sonra bende girdim sonra doğrulama kodu istedi oyun onu da...
  8. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

neyse abicim artık konu falanda açmıyorum ama siz önce bir sayfayı üste kaydırıp bana söylemlerinize bakın derim.
  9. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

başka soru yok ama bidaha böyle alttan konuşmayın 1659443356 bide ben size saygı gösteriyorum siz nerdeyse bana sövecek adamı savunuyorsunuz
  10. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

bu arada benm ekran kartı var 1 gb lık 1659443087 bana mı dedin 1659443162 ben size bir şey demedikçe siz bana alttan alttan konşuyorsunuz olmuyor böyle
  11. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

rahatsız ettin ama bidaha olmasın
  12. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

silahsızkuvvet
  13. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

düzgün konuş burda beni sinirlendirme çık konumdan 1659442977 tm neyse kusura bakma kardeşim bana çok yardımcı oldun yardımın için teşekkürler
  14. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

hayır kartı amd ryzen r7 2gb
  15. Yiğit21

Fortnite Kasma Sorunu

Anlamıyacam olacak
Geri