ram takviyesiylr oyun oynanabilir hale gelir mi?performans modunu aç açık değilse ve ayrıca ram takviyesi yetersiz kalır benim 8 gb ram varken pm orta ayarlar 60 fps (ryzen 3 2200g) şimdi aynı ayarlar 80-90 fps alıyor (8 gb ram takviyesi yaptım)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca işlemcin ve ekran kartın da güçsüz kalıyor
yani ram takviyesi artı 20 fpsperformans modunu aç açık değilse ve ayrıca ram takviyesi yetersiz kalır benim 8 gb ram varken pm orta ayarlar 60 fps (ryzen 3 2200g) şimdi aynı ayarlar 80-90 fps alıyor (8 gb ram takviyesi yaptım)
ayrıca işlemcin ve ekran kartın da güçsüz kalıyor
O bilgisayarda kasar.Arkadaşar sistemim bu i5 2400 cpu amd readon hd 5500 4 gb ram ve fortnite çok kasıyor hiç oynanmıyor grafikleri de en düşüğe getirdim ama yine aynı fps yükseltmek için ne yapabilirim ya da artı 4gb ram takviyesi sorunu çözer mi?
Öyle denemez sisteminiz yetmiyorsa zaten oyun kasacaktır ram sadece bilgisayarı rahatlatır. FPS olayıyla bakmamak lazım olaya. Sen o bilgisayarla rdr 2 aç 8gb ram olsa ne işe yarar ?yani ram takviyesi artı 20 fps
O bilgisayarda kasar.
Öyle denemez sisteminiz yetmiyorsa zaten oyun kasacaktır ram sadece bilgisayarı rahatlatır. FPS olayıyla bakmamak lazım olaya. Sen o bilgisayarla rdr 2 aç 8gb ram olsa ne işe yarar
Malesef dostum :/Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani olmaz
Her 2 gb ekran kartı aynı olmuyor senin sistem kısaca çöp gelistirmeye oyun oynamaya gelmez anla daaaAma beni ümitlendiren tek şey bu bir arkadaşım var sistemi neredese benle aynı ekran kartı sadece 2gb ve 8gb rami var oyunu rahat oynuyor.Ben niye oynayamıyorum?
Her kart aynı değildir belki de kartı güzeldir. ram fps kazandırır ama sistemin iyi değilse sadece sistemini rahatlatır.Ama beni ümitlendiren tek şey bu bir arkadaşım var sistemi neredese benle aynı ekran kartı sadece 2gb ve 8gb rami var oyunu rahat oynuyor.Ben niye oynayamıyorum?
Sana burda bi soverim anlarsın dünya kaç bucakAnlamıyacam olacak