IPhone 15 – iOS 26 sonrası oyunlarda aşırı kasma sorunu

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Beyler, iPhone 15 kullanıyorum. Telefon daha 9 aylık, önceden hiçbir oyunda kasma yaşamıyordum. PES 2025’i falan rahat rahat oynuyordum. iOS 26 güncellemesinden sonra ise basit oyunlarda (NSS gibi) bile aşırı kasma başladı. Şarjım %100, telefon buz gibi ama hâlâ kasıyor. PES’e girdiğimde 2 FPS alıyorum, grafikleri en düşüğe almama rağmen düzelmiyor. Sebebini bilen var mı?

Bende de 15 var şuanda, ios 26'da bir bug var. Oyun oynandığı esnada bir bildirim vs geliyor ise, oyun donmaya başlıyor ve sonra asla gitmiyor sürekli kasıyor. Oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyor.

Hocam garip bir durum var. Ben İphone 11 kullanıyorum çok fazla sıkıntı yaşayan var ama aksine bende bir sorun olmadı. Bence verilerinizi yedekleyip komple sıfırdan temiz kurulum yapın.

Bende de 15 var şuanda, ios 26'da bir bug var. Oyun oynandığı esnada bir bildirim vs geliyor ise, oyun donmaya başlıyor ve sonra asla gitmiyor sürekli kasıyor. Oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyor.
Eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam garip bir durum var. Ben İphone 11 kullanıyorum çok fazla sıkıntı yaşayan var ama aksine bende bir sorun olmadı. Bence verilerinizi yedekleyip komple sıfırdan temiz kurulum yapın.
Eyvallah teşekkür ettim

Geri