Arkadaşlar dün bilgisayarım bozuldu yeni hdd taktım sıfırlandı pc microsoft hesabım gitti biir sürü oyun ve uygulama almıştım o hesabım tek maile kayıtlıydı ama şimdi başka bir hesaba giriyor aynı gmail ile o hesabı nasıl kurtarabilirim lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar R5 2600 Gtx 1660 super 16 ram'lı bir sistemim var artık çoğu oyun ve programda takılmalar fps düşüklükleri çok olmaya başladı sistem ucu ucuna yetiyor işlemcimi R5 5600 ile değiştirsem nasıl olur ekran kartınla bir problem olurmu ekran kartı ne kadar süre daha gider bana ?
Herkese merhaba aracımın tescil plakasına trafik cezası yazılmış ödedim cezayı şimdi arabayı satıcam sattığım kişinin e devletinde bu ceza gözükücekmi ?
Yanlış anladınız sanırım :) 2600 kullanıyorum darboğaz yok ama işlemci düşük geliyor artık yeni bir işlemci almak istiyorum ama ekran kartıma darboğaz yapmaması lazım :)
Rysen 5 2600 GTX 1660 SUPER 16GB ram li bir sistemim var ama işlemcinin yetersiz geldiği bariz belli oluyor artık bu ekran kartına darboğaz yapmayacak en iyi amd işlemci nedir ?
Merhaba Casper Nirvana F650 İ57200u Nvidia gt940mx 8gb ramli bir laptop bilgisayarım var minecraft'a shader yapmaya çalıştığımda ekran simsiyah oluyor nasıl bu shaderi nasıl çalıştırabilirim ?
Arkadaşlar bu gün gta san anderas oynamak istedim oyuna girdim ama 26-27 fps de takılı kalıyordu frame limiter'i kapattım fps yükseldi ama yavaş yüzme, göreve girince siyah ekranda kalması arkada sesler geliyor ama siyah ekranda kalması araçların kendi kendine fren yapması gibi sorunlarla...
Arkadaşlar opera gx kullanıyorum ve Open ıv prgramını kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda bu sayfa güvenli bağlantı sağlayamıyor diye bi hata alıyorum varmıdır bunun çözümü?