Gtx 1660 Super'e İşlemci Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
69
Rysen 5 2600 GTX 1660 SUPER 16GB ram li bir sistemim var ama işlemcinin yetersiz geldiği bariz belli oluyor artık bu ekran kartına darboğaz yapmayacak en iyi amd işlemci nedir ?

ryzen 5 5600 alcam ben herhalde ama darboğaz yapar mı bilmiyorum bir gün oturup iyice araştırmak gerek

ryzen 5 5500 yeterli olur darboğaz olucağını da zannetmyiyorum 2600 le

Darboğaz olmaması lazım. Problem başka bir şeyden kaynaklı olabilir.
Yanlış anladınız sanırım :) 2600 kullanıyorum darboğaz yok ama işlemci düşük geliyor artık yeni bir işlemci almak istiyorum ama ekran kartıma darboğaz yapmaması lazım :)

Yanlış anladınız sanırım :) 2600 kullanıyorum darboğaz yok ama işlemci düşük geliyor artık yeni bir işlemci almak istiyorum ama ekran kartıma darboğaz yapmaması lazım :)
İlerde kartıda yükseltmek istersen diye işlemciyi 5600 yap minimum

o zaman ryzen 5 5500 yeterli olur eğer ileride upgrade düşünüyorsan da ryzen 5 5600 alabilirsin

Ekran kartına darboğaz yapmak diye bir şey yok. Darboğaz sadece işlemcinin ekran kartı için yetersiz olduğu durumda olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri