Yildizzzy isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yeni aldığım modemin çekim alanı

Ama anlamıyorum bunun da 4 anteni var ama eskisinden daha az çekiyor. demek ki antenler bir işe yaramıyor
  2. Y

https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ Bundan mı bahsediyorsun?
  3. Y

Yeni aldığım TP-LINK Archer VR300 4 anteni olmasına rağmen eskiden Türk Telekom'un verdiği modemden daha az çekim gücü veriyor bu modem kronik sorunlu bir modem mi kullanan bilen var mıdır? Büyük ihtimalle de bu modemi iade edeceğim maksimum 1000 tl bandında VDSL modem önerilerinizi beklerim.
  4. Y

Modem önerilerinizi bekliyorum

Bu gece oyundayken bir anda modemin tüm ışıkları gitti bir süre bekledim ama gelmedi.. sanırım ömrü tükendi modemin. Yeni modem almak zorundayım yardımcı olabilirseniz uygun fiyatlı modem önerilerinizi bekliyorum
  5. Y

🔥İndirim GençerGaming 11.11.2022 İndirimleri

Msi b450 gaming plus max ya da b550m-a pro bu iki anakarttan birini almayı düşünüyorum umarım güzel bir indirim gelir. bir de sizce ikisi aynı fiyatta olsa hangisi alınmalı?
  6. Y

Bu anakarta bu ram ve işlemciler takılabilir mi?

B450 Gaming Plus Max anakartına Ryzen 5 5500 işlemci, Kingston Fury Beast RGB 8gb ddr4 3200mhz ram takılabilir mi? ekran kartım da galax 1050ti
  7. Y

Anakart-Ram Uyuşmazlığı

Arkadaşa yardımcı olalım baya mağdur olmuş gibi 1668038921 Kaç gündür whea uncorrectable hatası ile ilgili başlık açıyor denk geliyorum fakat bir bilgim yok yardımcı olamıyorum
  8. Y

Muadili bir anakart önerisi istiyorum

1050ti ekran kartı ryzen 5 5500'lü işlemcili pc için msi b550m-a pro'nun muadilinde 3200mhz ram destekleyecek bir anakart önerisi istiyorum arkadaşlar
  9. Y

Sistemime bu anakarttan başka hangisini alabilirim

Gtx 1050ti'lı sistemim var ryzen 5 5500 işlemci aldım buna uygun anakart olarak msi b550m-a pro önerildi ama itopya indirimleri başlayacak bununla aynı fiyatlarda hangisi denk gelirse alabilirim önerirseniz sevinirim 1667925305 İtopya indirimleri başladı ve anakartlarda bir indirim göremiyorum
  10. Y

Ryzen 5 5500 1795₺₺₺₺

Aldım bu arada duruma göre iade edeceğim
  11. Y

Ryzen 5 5500 1795₺₺₺₺

Ryzen 5 5500 almak istiyorum fiyatı 1795₺ düşmüş Sizce almalı mıyım yoksa yarın itopyanın indirimini vs mi beklemeliyim? https://www.trendyol.com/amd/ryzen-5-5500-3-6ghz-6-cekirdek-19mb-cache-am4-soket-radeon-graphics-7nm-islemci-p-277060938
  12. Y

Uygun fiyatlı bir anakart önerisi

Teşekkür ederim
  13. Y

Güç kaynağım xigmatek x-calibre 600w 80plus bunun diğer parçalarla bir uyum sorunu oluyor mu?
  14. Y

Ryzen 5 5500 işlemci ve ddr4 3200mhz ram almayı düşünüyorum bunlara uygun ortalama fiyatlı bir anakart önerebilir misiniz lütfen ekran kartım galax 1050ti
  15. Y

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Benim anlamadığım şey şu fiyatlara bindirim oluyor diyorsunuz ama stok neden azalıyor?
Geri