Modem önerilerinizi bekliyorum

Yildizzzy

80+
Reaksiyon skoru
4
Bu gece oyundayken bir anda modemin tüm ışıkları gitti bir süre bekledim ama gelmedi.. sanırım ömrü tükendi modemin.

Yeni modem almak zorundayım yardımcı olabilirseniz uygun fiyatlı modem önerilerinizi bekliyorum

Sen genede bı müşteri hizmetlerini ara belki başka bisedir ve+++ SUPER online gibi bazı firmalar başka modem olmuyor çoğu olmuyor hepsi değil onuda sorman lazim

Modemin Power, Lan gibi ışıkları yanıyorsa sorun altyapınızdan kaynaklıdır. Yanmıyorsa öncelikle başka bir adaptörle denemeye çalışın. Genelde modemlerden ziyade adaptörler bozulur.

Hangi tür internet kullanıyorsunuz onu ve bütçenizi belirtmelisiniz. (Adsl, VDSL, fiber, uydu vb.)
Çünkü adsl modemler daha uyguna geliyor ve kullandığınız fibere göre sadece router bile önermemiz yeterli olabilir.

ADSL, VDSL, FİBER DESTEKLİ; İlk 3 modemi kullanıyorum gayet memnunum. 4. Modem uygun fiyatlı eski bir model olması amacıyla bıraktım.
Tp Link VC220 G3U (5GHz desteği mevcut.) Antensiz olması kötü izlenim bırakmasın Keenetic omni dslden çok az farkla daha iyi çekiyor.
Keenetic Omni Dsl (Sadece 2.4GHz)
Tp Link TD-W9970 v4
Tp Link TD-W9970 v3

Adsl;
Tp Link W8961N'i VDSL gelmeden önce uzun süre kullandım bir sorununu görmedim.

Son düzenleme:
Geri