Monster Tulpar T7 V20.8.1 modeline sahibim. Type-C portuna aygıt bağladığımda sadece şarj ediyor; herhangi bir telefon, harici disk veya harici SSD bağlantısını görmüyor. Sürücülerim güncel. Windows’u önceki sürümde çalışmadığını düşünerek Windows Update ile güncelledim, fakat hala aygıtlarımı...
Format atmadan önce 1TB kapasiteli HDD'mi yedek almak için bölmek istiyorum. Gereksiz dosyaları temizledikten sonra 603GB boş yer var. Bunun 200GB'lık kısmını bölmem gerekiyor. Ama bana izin verilen bölme alanı 17GB olarak gösteriyor. Başka bir program ile yapılabilir mi? Ekran görütünüsü şu...
Eski dizüstü bilgisayarımda bulunan harici diski kutu alarak bilgisayara bağladım ama hatalarla karşılaşıyorum. İçerisindeki bilgiler önemli ve diske erişemiyorum. chkdsk komutunu kullandım ve 2 gün sürdü ama hala açılmıyor. SeaTools kullandım ve hata verdi. Şuan diske tıkladığımda bu 2 hatayı...
Ben AMD'den çok çekmiş bir insanım. Dizüstü bilgisayarımda AMD vardı ve nefret etmiştim. Kasa alırken çok araştırdım. AMD eskisi gibi ısınan veya bozulan parçalar değil artık. AMD'den nefret etmeme rağmen kendime gidip AMD tabanlı sistem topladım. Alalı 1 yıldan fazla olacak ve sana şunu...
Win10 direk kur. O şekilde yükleme yaparsan beraberinde birçok hata yüklersin. Sitesinde WİN10 dosyaları mevcut. Bir USB Diske yazıp yükleme yapabilirsin.