Bütçemi yukarıya yazdım dostlar. Otomobil veyahut suv fark etmez bu bütçede önerdiğiniz arabalar nelerdir? Benim aklımda nissan qashqai falan var ama yeni...
Dostlar iyi forumlar. Yakın zamanda ikinci bir telefon almak istiyorum. Halihazırda İphone 15 plus kullanıyorum. Diğer telefonumun android işletim sistemi...
Temmuzda kendi kliniğimde asgari ücrete zam yapmıştım. Ara zam yapmış olmamıza rağmen gene ucu ucuna yetiyordur. Hayat çok pahalı. Ocakta çok büyük bir zam...
Comnet patlayınca mecbur yeni operatör arayışına geçtim. Netgsm fiyatı uygun olduğundan dün başvuru yaptım ve bugün dönüş sağladılar ve aynı gün aktivasyonu...
Merhaba arkadaşlar ryzen 7 9800x3d işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum sistem için en uygun parçaları önerebilir misiniz? Bütçem 80K ya kadar...
Vallaha hocam telden çok anlamam beklentim de çok fazla yok sadece bilindik uygulamaları açsın yeterli o yüzden önerdiğiniz de olabilir..
Üstte ki öneren...
Baya ismi yaygın bi telefon çoğu kişi sevmiş ben de dizaynını sevdim ama bazı yurtdışındaki arkadaşlar 1 2 ay kullandıktan sonra çok donduğunu kastığını...
2.el bende düşündüm hocam lakin bataryası bitik olma durumu oluyor. Şimdi 2 el sorun olursa karşı taraf ile çözüm zor. Sıfır almak daha iyi ya da alırsam 2...