Arkadaşlar bu sabah CS:GO da ölüm maçı girecektim fakat vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı dedi ben de CS:GO dosyalarını doğruladım daha sonra tekrar steam a girdiğimde güncelleme geldiğini fakat güncellemediğini farkettim ve oyunu açmaya çalıştığımda CS:GO içerik sunucularına ulaşılamıyor gibi...
Arkadaşlar bu gün aşağıda görmüş olduğunuz wifi alıcı elime ulaştı bilgisayara taktım wifi geldi ama bi 10 dk sonra bi geliyor bi gidiyor her seferinde sorunları gider yapıyorum bir çözümü var mı? Cd de çıktı ama ufak olduğu için takıcak yer bulamadım.
Kankam şans işi girdiği gibi düşürenler de var saatlerce izleyip düşüremeyenler de ben daha riot hesabımı bağlayamıyorum sizin yine düşürme ihtimaliniz var 😀
1586727301
Google a valorant yaz çıkan riotgames sitesine gir hesabınla giriş yap altta durumu kontrol et var ordan adımları takip et
Bence ryzen daha ekonomik ve performanslı olduğunu düşünüyorum ve günümüz sistemlerinde ryzen kullanılıyor çoğunlukla mesela incehesap itopya gibi sitelere gir intel işlemcili sistemler pek tercih edilmiyor ama param sıkıntı değil benim için dersen intel de toplayabilirsin
27 mart 2020
1586724323
Sana tavsiyem incehesap veya teknobiyotik sitesini takip et piyasada en ucuz bu 2 site var itopya eskiden ucuzdu simdi cok sacma fiyatlari var ve piyasaya sistem süren kanalları takip et pc hocası donanım arşivi vs. Yeni sistemler çıktıkları zaman ucuz oluyor daha...