ysengor1903 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Steam İçerik sunucularına ulaşılamıyor hatası

Arkadaşlar bu sabah CS:GO da ölüm maçı girecektim fakat vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı dedi ben de CS:GO dosyalarını doğruladım daha sonra tekrar steam a girdiğimde güncelleme geldiğini fakat güncellemediğini farkettim ve oyunu açmaya çalıştığımda CS:GO içerik sunucularına ulaşılamıyor gibi...
  2. Y

Yardım CsGo da kapıların parlaması

Beyler CsGo da Dust 2 de kapılar duvarlar arabalar bazen çok parlıyor ve fps düşüyor neden?
  3. Y

FPS PANELİ (adını bilmiyorum)

Beyler bu oyunların fps testlerinde sol üstte turuncu bir panel varya onu nasıl açacağım işlemci sıcaklığının ram kullanımını fps yi falan gösteriyor
  4. Y

Dönüştürücüler ekran kartına zarar verir mi?

Ben kullanıyorum zarar vermez
  5. Y

Yardım Wifi alıcı internet gidip geliyor

Arkadaşlar bu gün aşağıda görmüş olduğunuz wifi alıcı elime ulaştı bilgisayara taktım wifi geldi ama bi 10 dk sonra bi geliyor bi gidiyor her seferinde sorunları gider yapıyorum bir çözümü var mı? Cd de çıktı ama ufak olduğu için takıcak yer bulamadım.
  6. Y

Bu pc idare eder mi?

Kanka ekran kartı ve ram idare eder de işlemcini yükseltmeni tavsiye ederim bu sistemle çok fps alabileceğini düşünmüyorum
  7. Y

Öneri Csgo Hesabı Seçkin Yapmak

Hiç bir farkı olmaz fakat o bedavaya aldığı için rütbe kasarken hep hile gelcek
  8. Y

Mobil oyun önerisi

Call of duty oynuyorum gayet güzel
  9. Y

Valorant Drop Düşmüyor...

Kankam şans işi girdiği gibi düşürenler de var saatlerce izleyip düşüremeyenler de ben daha riot hesabımı bağlayamıyorum sizin yine düşürme ihtimaliniz var 😀 1586727301 Google a valorant yaz çıkan riotgames sitesine gir hesabınla giriş yap altta durumu kontrol et var ordan adımları takip et
  10. Y

Ryzen Mi İntel Mi

Bence ryzen daha ekonomik ve performanslı olduğunu düşünüyorum ve günümüz sistemlerinde ryzen kullanılıyor çoğunlukla mesela incehesap itopya gibi sitelere gir intel işlemcili sistemler pek tercih edilmiyor ama param sıkıntı değil benim için dersen intel de toplayabilirsin
  11. Y

Hikayeli oyun önerisi

Witcher 3
  12. Y

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ !

Bize daha bitmedi 😉
  13. Y

3500-4000 arası PC

27 martta aldım ve daha kullanamadım wifi adaptörü gelmedi internetim yok ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum yani inşallah çıkmaz 😀
  14. Y

Rx 580 vs 1660 super

Rx 580 kötü değil gayet iyi bir kart ama 1660 daha iyi hele süperse daha iyi
  15. Y

3500-4000 arası PC

27 mart 2020 1586724323 Sana tavsiyem incehesap veya teknobiyotik sitesini takip et piyasada en ucuz bu 2 site var itopya eskiden ucuzdu simdi cok sacma fiyatlari var ve piyasaya sistem süren kanalları takip et pc hocası donanım arşivi vs. Yeni sistemler çıktıkları zaman ucuz oluyor daha...
Geri